Boty, které musíte mít

30.10.2016

Jaké trendy vládnou ve světě bot? Na výsluní se stále drží jak vysoké kozačky nad koleno, tak bikerské nízké, ale přivítáme i jednu novinku. Tou jsou sametové nízké kozačky, které si hvězdy z červeného koberce oblíbily ze všech nejvíce. Tak se pojďme podívat, jak tyto trendy kousky nosit a s čím je kombinovat.

1. Kozačky nad koleno

Ultra vysoké kozačky jsme si naprosto zamilovali! A to především proto, že vykouzlí z každého outfitu neotřelou módní kombinaci. Skvěle vypadají jak v kombinaci se zajímavými šaty a koženým křivákem, tak s jednoduchými jednobarevnými bavlněnými šaty a samozřejmě i s klasickými džíny, které povznesou na vyšší level. Ať už milujete černou klasiku, elegantní šedou, nebo podzimní khaki, nešlápnete vedle. Vysoké kozačky vypadají šik ve všech barevným variacích.

1 vystrizek

Černé a khaki kozačky, TOPSHOP (patro +1). Šedé a hnědé kozačky, H&M (patro -1, 0). Černé kozačky, Baťa (patro -1).

2. Sametové nízké kozačky

Hitem letošního podzimu je jednoznačně samet. Nosí se jak na oblečení, na kabelkách, tak i na botách. Outfity Kendall Jenner, Chiary Ferrangi  a Gigi Hadid jsou toho jasným důkazem. V případě sametových kozaček se nebojte experimentovat s barvami, protože platí, čím víc nevšední barva, tím víc stylové boty. Nosí se všechny od khaki, přes fialové a modré po vínové, je jen na vás, jaké vám padnou do oka.

3334

Fialové a černé kozačky,  TOPSHOP (patro +1). Modré kozačky, Deichmann (patro -2).

3. Biker shoes

Bikerská móda se drží na výsluní už několik let a my se tomu vůbec nedivíme. Bikerské boty totiž dodají šmrnc každému outfitu. Skvěle si rozumí  s klasickými džíny s roztrhanými koleny, trendy plisovanými sukněmi i romantickými šaty. Pokud milujete sukně a šaty, ale nemáte zrovna náladu na vysoké podpatky biker shoes jsou ideálním řešením. Jsou jasným důkazem toho, že pohodlí a styl se nevylučují. 

2 44

Černé a stříbrné kozačky, H&M (patro -1, 0). Kozačky se zipem, Marks&Spencer (patro 0, +1). Kozačky s pásky a ostny, Marks&Spencer (patro 0, +1)

Klára
Mohlo by vás zajímat