Nadčasové kousky vašeho šatníku ve dvou stylech

2.6.2020

Pokud si každý den říkáte, že nemáte co na sebe, máme pro vás několik tipů jak své outfity oživit. Nemusíte hned měnit celý šatník. Vyzkoušejte tři evergreeny vašeho šatníku v nových osvěžujících kombinacích, v ležérní a elegantní verzi. 


KOŽENÁ SUKNĚ

Kvalitní pouzdrová kožená sukně nikdy nevyjde z módy. Působí uhlazeně i když ji zkombinujete s ležérnějšími kousky, jako je pletený top, mikina s potiskem nebo tenisky. Jestli chcete být za elegantní lady, oblékněte k ní jednoduchý svetřík, který si vpředu zastrčte za pas sukně nebo halenku s opět trendy puntíkovým vzorem. Nazujte buď podpatky nebo mokasíny a outfit dolaďte střídmými doplňky.

Sukně, Lindex (patro 0). Džínová bunda, sluneční brýle, pletený top a mikina, RESERVED (patro 0).  Pantofle, TOSCA BLU (patro +1). Černá kabelka se cvoky, MOHITO (patro +1). Tenisky Superstar, ADIDAS (patro 0). Puntíková halenka a náhrdelník, MOHITO (patro +1). Kožená bunda, RESERVED (patro 0). Béžový svetr, Lindex (patro 0). Náramek, MOHITO (patro +1). Sandály, Orsay (patro 0). Kabelka, C&A (patro –1 a 0). Mokasíny, MOHITO (patro +1).


TRENČKOT

Nesmrtelný trenčkot sluší každé ženě, bez rozdílu věku, váhy i stylu. Snadno se přizpůsobuje vkusu nositelky. Ve volném čase vyzkoušejte trend 70. let. Oblékněte si čepici v námořnickém stylu, pruhované triko nebo svetr a k tomu džíny s puky. Na schůzku volte halenku, pohodlné a slušivé kalhoty s vysokým pasem a elegantní lodičky.  

Trenčkot, Orsay (patro 0). Náušnice, Swarovski (patro 0). Mikina s kapucí, Levi’s® (patro –1). Čepice, C&A (patro –1 a 0). Sluneční brýle, RESERVED (patro 0). Pruhovaný svetr, GANT (patro +1). Džíny, ESPRIT (patro +1). Hodinky Jaguar, Festina (patro –2). Tenisky, DEICHMANN (patro –2). Halenka s volánovými rukávy, Pepe Jeans London (patro –1). Bílá halenka, C&A (patro –1 a 0). Kabelka, Tamaris (patro –2). Pruhované kalhoty s páskem, RESERVED (patro 0). Prsten, PANDORA (patro 0). Hodinky Junghans Meister Chronoscope, GAMMY CZ (patro 0). Béžové kalhoty, RESERVED (patro 0). Lodičky, Orsay (patro 0).


SAKO

To je must have každého šatníku. V případě že vám dochází inspirace s čím tento kousek kombinovat, zaměřte se na aktuální trendy. Některé z nich možná obstojí ve zkoušce času a stanou se další vaší stálicí. Jedním z trendů je džínovina od hlavy až po paty. Zkuste košili a džíny doplnit svetrem stejné barvy a teniskami. Nebo džíny se širokými nohavicemi s délkou po kotníky doplňte balerínkami a tričkem s potiskem. Jestliže chcete sako vynést při slavnostnější příležitosti, oblékněte k bílé halence kalhoty, jejichž široké nohavice jsou u kotníku stažené mašlí. Stanou se středobodem outfitu, ke kterému už stačí jen nazout jehly.

Sako, RESERVED (patro 0). Černé triko, Tally Weijl (patro –1). Modrá košile, Levi’s® (patro –1). Svetr, Lindex (patro 0). Modrá kabelka a džíny, Orsay (patro 0). Zlaté náušnice s diamanty a tanzanity, ALO diamonds (patro +1). Tmavě modré džíny, ESPRIT (patro +1). Tenisky, DEICHMANN (patro –2). Černé baleríny, WOJAS (patro –1). Žlutá halenka, Orsay (patro 0). Černá kabelka, RESERVED (patro 0). Bílá halenka, PIETRO FILIPI (patro +1). Béžová kabelka a černé kalhoty, RESERVED (patro 0). Zlaté náušnice s diamanty, ALO diamonds (patro +1). Béžové kalhoty, RESERVED (patro 0). Černé lodičky, WOJAS (patro –1). Béžové sandály, DEICHMANN (patro –2).

Burda
Mohlo by vás zajímat
25.11.2013
Od Šárky