7 ženských zbraní, které vám pomůžou být středem pozornosti

30.4.2019

Jste ráda středem pozornosti? Nebo chcete sobě a svému partnerovi připravit zajímavý večer? Pořiďte si naši speciální výbavu a hra může začít…


Jehly

Vysoké podpatky prodlouží nohy, uberou kila, změní držení těla i způsob chůze. Navíc ženy na jehlách působí křehce a muži je touží ochraňovat. A že nejsou pohodlné? Protančit v nich celou noc by stejně byla škoda!

 

S mašlí, TOSCA BLU (patro +1). S páskem, WOJAS (patro -1). Lakovky, CCC (patro -2). S kolibříkem, WOJAS (patro -1). Modré, WOJAS (patro -1). Červené, CCC (patro -2). 

Punčochy

Samodržící punčochy, síťované nebo s krajkovým zakončením, patří mezi nejsilnější ženské zbraně. Tento sexy kousek by neměl chybět v žádném šatníku. Jen co muži zahlédnou lem punčoch, rozjede se jim fantazie naplno.

Punčochy, Calzedonia (patro 0).  

Tvarující prádlo

Správně vybrané prádlo dokáže zdokonalit postavu. Zúžit pas a tvarovat pozadí. V tomto prádle se nebudete stydět odložit své srvšky.

Shora dolů: žluté kalhotky, Lindex (patro 0). Modré a černé kalhotky, Triumph (patro 0). Stahovací šaty, Triumph (patro 0). Béžové kalhotky, Lindex (patro 0). Béžové kalhotky s překřížením v pase, Triumph (patro 0). Body, Calvin Klein (patro +1).  

Pouzdrové šaty

Pouzdrové šaty odhalí zahalenou postavu, prozradí vaše tvary. Přidaný pásek zvýrazní štíhlý pas. Hey Sexy Lady!

Bílé, Orsay (patro 0). S rukávy, PIETRO FILIPI (patro +1). Modré s růžovým páskem, ESPRIT (patro +1). 

Rudé rty

Chcete si získat a udržet mužskou pozornost? Naneste na rty červenou rtěnku! Experimentujte s odstíny a texturami a najděte si tu svou.

Sephora Rouge Lacquer, SEPHORA (patro 0). Sensai The Lipstick, DOUGLAS (patro -1). Dior Addict Lip Glow To The Max, Marionnaud Perfumeries (patro -2). Pure Color Lipstick Desire, Estée Lauder (patro 0). Make Me Happy My Crazyshine Lipstick, Marionnaud Perfumeries (patro -2). 

Kouzelné řasy

Dlouhé husté řasy jsou symbolem ženskosti. Dechberoucího pohledu docílíte použitím kleštiček na řasy a nanesením báze před nalíčením řasenkou.

Řasenky Douglas Colection Sensation’s Eyes pro okamžitý objem a péči. Po 30 dnech budou vaše řasy hustější a delší. Sensation Eyes Primer, Sensation Eyes Mascara, Sensation Eyes Fiber Boost, DOUGLAS (patro -1). 

Parfém

Oblečte se do vůně! Ačkoli muže nejvíce přitahuje pižmo jejich milované, je dokázáno, že upřednostňují vůně spojené s jídlem – kokos, jablko, citrusy, skořice, vanilka, čokoláda. Z květin preferují jasmín, růži a levanduli.

EdP Herbae Par L’Occitane, L’Occitane (patro 0). EdP Mademoiselle Rochas Couture, Marionnaud Perfumeries (patro -2). EdP Honey Pomelo and Neroli, Dermacol (patro -2). EdP Intimacy Pink, Marionnaud Perfumeries (patro -2). EdT Armani Prive Pivoine Suzhou, DOUGLAS (patro -1). 


A nezapomeňte, největším afrodiziakem pro muže je vaše sebevědomí a úsměv!

Burda
Mohlo by vás zajímat
28.3.2016
Od Kláry