Transparentní materiály ovládly Instagram. Zabodujte v nich!

3.8.2018

Průhledný vinyl zaplavil jak přehlídková mola, tak instagramové účty. Plastové kousky nosí jednoduše všichni. Od nejrenomovanější italské blogerky Chiary Ferragni přes milovníky Chanelu po Kim Kardashian, která obula průhledné kozačky značky svého muže Kayne Wasta – Yeezy. Pokud se vám tento trend líbí, ukážeme vám, jak ho nosit do ulic. 


Under my umbrella

Léto je obdobím hudebních festivalů a jak už to tak bývá, přes týden, kdy jsme v práci, jsou třicítky a na obloze ani mráček, a o víkendu, kdy na open air vyrazíme, začne průtrž. S tímto „zákonem“ festivalového počasí si ale díky plastové módní vlně hravě poradíte. V kurzu jsou totiž cool průhledné pláštěnky, pod kterými bude vidět váš promakaný outfit. A ani deštník už není jen povinnou výbavou. Když sáhnete po tom průhledném, může být cool módním doplňkem. Stejně tak nešlápnete vedle ani s brýlemi s transparentními obroučky, když (většinou až na cestu domů) vysvitne sluníčko.

Deštník, H&M (patro –1, 0). Pláštěnka, adidas Concept Store, (patro 0). Brýle, H&M (patro –1, 0). Kosmetické taštičky, Marks & Spencer, (patro 0, +1).

Neplastujte s plasty!

Aktuálním trendem je „neplastování“, kdy se jednorázová brčka mění za kovová či skleněná na několik použití a plastové tašky za ty, které můžete používat pořád dokola a dokola. Vy se k této cool eko vlně můžete přidat i s plastem, ale s tím stylovým! Super trendy jsou totiž transparentní tašky, které směle odhalují celý svůj obsah. Ty ale nemusíte využívat jen pro nákup potravin, ale klidně i do města místo kabelky. Plasty totiž v módní branži zažívají boom!

Průhledná taška s nude psaníčkem, Tally Weijl (patro -1). Kabelka z korálků, MANGO (patro +1). Holografický taška, Tally Weijl (patro -1). 

Hravé letní boty

Módní vlna PVC neminula ani obuv. Pokud si netroufáte na průhledné kozačky, jako nosí Kim, vsaďte na sandálky nebo lodičky s transparentními detaily. Působí velmi originálně a hravě tak pozvednou váš look na zcela novou úroveň.

Veškeré boty, MANGO (patro +1).

Zdroj fotografií: Instagram, PR

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
13.1.2015
Od Petera