Co na sebe na vánoční nákupy?

8.12.2015
Vánoce jsou za rohem, respektive pomalu už klepou na dveře, a pokud nepatříte mezi hrstku šťastlivců, kteří už mají vše nakoupeno, pak jistě budete muset vyrazit do města a možná ne pouze jednou. Čeká vás shánění vánočních dárků, jídla nebo ozdob, nemluvě třeba o stromečku. Jak a hlavně v čem vyrazit na vánoční nákupy? Protože je venku zima a k tomu všemu ještě davy lidí, je potřeba se obléct pohodlně a teple a pokud chcete vypadat chic, pak pro vás máme několik tipů, jak se obléct a stále vypadat trendy. 

 

32
Kabát a šála – RESERVED (patro 0), Kalhoty – Levi’s® (patro -1), boty – PERY (patro -2), kabelka a čepice –TOPSHOP (patro +1)

 

Základem jsou pohodlné boty, zapomeňte na vysoké podpatky, venku to může někdy klouzat, trendy můžete být i v těch nízkých. Letí kotníčkové, zvolte nějaké s pevnou podrážkou a nebojte se ani těch s kožíškem. Ideálně si k podobným botám oblečte oblíbené džíny, ať už boyfriendy nebo nějaké pohodlné skinny. Lehce zahrňte u kotníků, opticky to prodlouží nohy. Čepice a šála jsou pro večerní pobíhání ideálními společníky.
   1 5
Košile – Levi’s® (patro -1), kabát – MANGO (patro 1), džíny – F&F (patro 1), šála – H&M (patro -1, 0), boty – C&A (patro -1, 0)

 

Protože je zima, vytáhněte oblíbený camel kabát, který si v nákupních centrech snadno sundáte, celý outfit oživte klidně vrstvením v podobě džínové košile a topu. Chybět by neměla ani šála, která nejen zpestří celkový outfit, ale také zahřeje. Naším tipem je i malá kabelka na dlouhém uchu, která nejen že bude vypadat skvěle ke kabátu, ale bude také praktická, budete mít o ní totiž přehled.
 43
Kabát – Promod (patro 0), svetr – RESERVED (patro 0), džíny – Marks & Spencer (patro 0, 1) boty – Office Shoes (patro -1)

 

A jaké barvy letos v zimě frčí? Šedá, béžová a samozřejmě i černá. Oblíbené jsou kabáty pánského střihu i ty klasické na zavázání v pase, které zdůrazní ženskou siluetu. Délky kabátů se nosí výhradně pod kolena. Pokud máte rádi nadčasovou klasiku, pak si stejně jako já zamilujete pérka. Stylová obuv na nízkém podpatku s výraznou gumou po stranách snad nikdy neomrzí, navíc je pohodlná a vydržím v ní celý den, takže vánoční nákupy zvládnu hravě a bez bolesti nohou.

  2 1
Bunda a svetr – Promod (patro 0), kalhoty – TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1), kabelka – F&F (patro 1), čepice – PIETRO FILIPI (patro 1)

Milujete černou barvu a nechcete příliš experimentovat? Pak vás možná inspiruji dokonalým párem bot, který zažil svůj boom v devadesátých letech a nyní se znovu vrací na scénu. Hlavním prvkem je masivní až traktorovitá podrážka, která je ovšem neskutečně pohodlná. V těchto botách hravě zvládnete celodenní běhání po vánočních nákupech a ještě při tom budete chic a trendy.

 

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
23.5.2013
Od Sandry