3 hlavní trendy jarní módy

17.4.2019

Nové jarní kolekce už zaplnily obchody, a proto vás navnadím na hlavní trendy této sezony. Nemůžete se dočkat sluníčka a krásného počasí, abyste odhodily prošívané bundy i kalhoty a odhalily kotníky v oblíbených teniskách? Pak vězte, že je načase ponořit se do šatníku a prozkoumat, zda vám nechybějí nové svěží kousky, které jej oživí. Proto vám přináším několik trendů z aktuálních kolekcí. Co na vás v obchodech čeká?


1. Overal

Overal je někým milovaný a někým zatracovaný kousek, ale stačí se naučit, jak ho nosit a zamilujete se i vy. Overaly mají spoustu výhod, jsou pohodlné a na jaro do větrných dnů praktické. Některé ženy se jim vyhýbají, jelikož si myslí, že nepůsobí sexy, někteří muži prohlašují, že se jim na ženách overaly nelíbí. To lze ale změnit správným nošením a správným výběrem střihu. Uvidíte, že když si na sebe vezmete dlouhý overal, který obepíná vaše křivky a nenásilně ukazuje váš dekolt, nebo naopak zvolíte krátký overal, který odhaluje vaše nohy, zamilujete si ho.

Overal, RESERVED (patro 0). Sako a sluneční brýle, MANGO (patro +1). Kabelka a boty vlastní.  

2. Crop top

Nejjednodušším způsobem, jak crop topy nosit, je vzít si je ke kalhotám nebo k sukním s vysokým pasem. Díky tomu ukážete jen kousek kůže. Pokud si stále připadáte moc odhalená, přehoďte přes sebe kabátek, bomber nebo delší vestičku. Já mám ráda například sako. Crop topy se tak hodí ke culottes kalhotám, k áčkovým midisukním a samozřejmě džínám s vysokým pasem. V případě, že máte v oblibě lacláče, oblékněte crop top pod ně. Lacl vám totiž zakryje bříško a holá vám zůstanou jen záda. Crop top vypadá skvěle i s pouzdrovou sukní, která vám vytvaruje postavu. Když najdete stejný vršek, jako je sukně, snadno tak utvoříte dojem šatů.

Sluneční brýle, OPTIQUE (patro +1). Top, MANGO (patro +1). Džíny, Levi’s® (patro –1). Kabelka vlastní. Boty, Baťa (patro –1). 

3. Satén

Satén je velice luxusním materiálem a pochopitelně není třeba do něj vložit tisíce a tisíce kvůli jedné sezóně jeho slávy. Proto spíš radím zaměřit se na jeden kousek se saténovým povrchem a leskem. Saténový top se špagetovými ramínky a výstřihem obšitým krajkou je letošní must-have, stejně jako saténová sukně. Nosit je můžete kamkoli. Určitě s nimi zaujmete na party a hodí se i do divadla. Jednotlivé kousky kombinujte s džínami, černými skinny nebo svetry. Právě tak totiž vyniknou, nejlépe v přímém kontrastu, s diametrálně odlišným materiálem. Skvělou volbou se stanou v nadcházejících letních parných dnech, protože saténové šaty či sukně nechávají tělo skvěle dýchat a mají lehce chladivý účinek.

Sluneční brýle, RESERVED (patro 0). Sako a kabelka, MANGO (patro +1). Sukně, Marks & Spencer (patro 0, +1). Boty a top vlastní. 

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
5.9.2014
Od Filipa