Připravte se na jaro a buďte o krok napřed

1.3.2016

Jaro už klepe na dveře a my všichni se na něj těšíme. Delší dny, více sluníčka, modrá obloha – to vše nám dokáže vykouzlit úsměv na tváři. Jak se ale na jaro připravit? Někdy je potřeba uklidit šatník, schovat zimní bundy, huňaté svetry a kabáty a naopak oprášit barevné topy, šaty, sukně, světlé džíny a denimové bundičky. Možná při jarním úklidu zjistíte, že je potřeba šatník rozveselit, obměnit nebo si jen tak udělat radost něčím novým, protože to si zasloužíme čas od času všechny. 

1. Pastelové barvy opět na výsluní

Jaro je ideálním obdobím pro vrstvení a barvy. „In“ jsou letos zaručeně tlumené odstíny a pastely. Velký návrat slaví světle růžová, modrá a tělová. Nebojte se nezvyklých kombinací a klidně si k šatům a elegantnímu kabátu obujte tenisky, ty jsou stále v módě a navíc jsou pohodlné a hlavně vydržíte chodit celý den a při tom se budete usmívat, protože vás nebude nic bolet. Všechny přece víme, že přechod z kozaček do lodiček se neobejde bez náplastí.

9

4

Kabát – MANGO (patro +1), šaty – F&F (patro +1), boty – Office Shoes (patro -1), kabelka – Tchibo (patro -2), sluneční brýle – TOPSHOP (patro +1)

2. Khaki bomber či parka

Pokud se ptáte na to, co by vám letošní jaro rozhodně nemělo ujít, pak si pořiďte bez váhání bombra. Tato bunda slaví velký návrat a neodolala jsem ji ani já, nosím ji k ležérním outfitům stejně jako k šatům nebo k sukni. Pro tentokrát jsem si pod ní vzala oversized denimovou košili, basic top, úzké džíny, kotníčkové boty a kabelku v pastelové barvě.

5

8

Bomber – Promod (patro 0), košile – RESERVED (patro 0), džíny – Marks & Spencer (patro 0, +1) boty – Office Shoes (patro -1), kabelka – Marks & Spencer (patro 0, +1)

3. Odstíny nekonečné modré 

Trendy jsou také roztrhané džíny, kombinujte je s basic topem, klidně nechte vykukovat prádlo. A protože venku ještě bude trochu zima, nezapomeňte na kabát, na jaro je ideální klasický trench. Z přehlídkových mol rovnou do obchodů zavítaly různé odstíny modré barvy, které sluší blondýnkám i brunetkám. Vy se však porozhlédněte také po kouscích, které z módy nikdy nevyjdou a rozhodně by vám v šatníku neměly chybět. Co mezi ně patří? Denimová bunda, trench, mokasíny, dobře padnoucí džíny, košile, bílé tričko, pruhovaný svetřík a šaty, které budou lichotit postavě, budete je moci snadno kombinovat a využijete je na denní nošení i večerní akci s přáteli.

6

2

Kabát a top – RESERVED (patro 0), Kalhoty – Levi’s® (patro -1), boty – PERY (patro -2), kabelka – Tchibo (patro -2), sluneční brýle –TOPSHOP (patro +1)

4. Nášivky na všem

Poslední trend, který by vám neměl uniknout, jsou výšivky. Návrat do let minulých je pro někoho možná až příliš bláznivý, ale v módě téměř žádná pravidla neplatí, takže pokud chcete být trendy, pořiďte si alespoň jeden kousek. Já osobně mám džíny, pokukuji však po podobné denimové bundě. K výrazným riflím jsem si vzala svetřík a zelenou lehkou parku, která je v módě a vynosíte ji téměř ke všemu.

7

3

Parka – Promod (patro 0), kalhoty – TOPSHOP (patro +1), boty – Office Shoes (patro -1), kabelka – Tchibo (patro -2), sluneční brýle – TOPSHOP (patro +1), svetr – PIETRO FILIPI (patro +1)

A nezapomeňte na barevné doplňky. Přejeme vám všem krásné jaro plné barev a hlavně úsměvů.

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
12.12.2017