Zamilujte si teplé šaty, které unosíte celý podzim!

19.9.2017

Nevzdávejte se na podzim šatů. Je jen potřeba myslet na teplejší materiály a naučit se módní kousky šikovně vrstvit. Pod květované šaty si proto klidně oblečte rolák a nohy zahřejte teplými punčochami. I na podzim můžete být ženská a trendy! 

PESTRÉ

Rozzařte ulice v nepřehlédnutelných pestrých šatech! Barvy vám dodají energii a sebevědomí. Letošní podzim je hitem červená a hořčičně žlutá, ale vedle nešlápnete ani s jiným sytým odstínem. K výraznému kousku se hodí spíš jednodušší, jednobarevné punčocháče, díky kterým nebude komplet působit přeplácaně ani příliš bláznivě.

Sametové zelené, modrý rolák, H&M (patro -1, 0). VínovéMANGO (patro +1). Žluté, TOPSHOP (patro +1)

DLOUHÉ

Pokud máte nohy až do nebe, budete v dlouhých nebo midi šatech (ke kotníkům) za hvězdu. K takovým šatům se nosí buď klasické kotníčkové boty, ale trendy jsou i kozačky nad kolena, které při chůzi lehce vykukují. Každopádně boty by měly být vždy na podpatku, aby vám délka zbytečně nezkracovala nohy.

S pruhy, Lindex (patro 0). Šedé, H&M (patro -1, 0). Modré, MAX&Co. (patro +1). Hořčičné, TOPSHOP (patro +1)

VZOROVANÉ

Buďte vidět, pořiďte si podzimní šaty pestrých vzorů! Nosí se drobné i dramatické květy, výrazné pruhy, puntíky i kostky. Myslete jen na to, že vzory upoutávají pozornost a danou partii tak mohou opticky zvětšovat. Noste je proto tam, kde chcete vyzdvihnout své přednosti a naopak na místech, která chcete spíš potlačit, volte jednobarevnou látku.

S laclemTOPSHOP (patro +1). Žluté, MANGO (patro +1). Červené, H&M (patro -1, 0). S pruhy, ESPRIT (patro +1). 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat
30.8.2018
Od Kačky