Kostky jsou vrženy!

22.9.2017

Kostka je nestárnoucím vzorem, který se nikdy nepřestane nosit. Ovšem každý rok se vrací v trochu jiné podobě. Letos zaplavila přehlídková mola drobná kostka, která se objevila na všech kouscích garderoby. Návrháři s ní nešetřili v případě kabátů, sáček, ale ani kalhot či sukní. Pokud chcete vypadat elegantně za každé situace, vsaďte na drobnou kostku i vy! Jaké kousky s tímto nesmrtelným vzorem najdete v PALLADIU?

BUSINESS LOOK

Chcete být tou správnou GIRL BOSS? V tom případě neváhejte a doplňte svůj look trendy kostkovaným sakem. Ačkoliv saka evokují spíše pánský styl, budete v nich vypadat sofistikovaně a sexy. Pro svůdný look sáhněte po delším saku, který můžete využít i jako šaty. Pro buisness look zvolte sako kratší, kterým můžete doplnit jak tričko, tak košili. Určitě se nebojte ohrnutých rukávů.

 Kratší kostkované sako H&M (patro -1, 0). Obě delší kostkovaná šedá saka, TOPSHOP (patro +1). Béžové kostkované sako, MANGO (patro +1). 

ZA DÁMU

Kostky jsou vrženy i do oblasti šortek, kalhot či sukní. Pokud se chcete do tohoto trendy vzoru zcela ponořit, pořiďte si komplet. Sako a spodní díl ale vždy kupujte ve stejném obchodu, aby k sobě vzor dokonale ladil. S odlišnými kostkami na dvou částech outfitu by byl výsledný look už příliš přeplácaný. Vedle rozhodně nešlápnete ani s kostkovanou sukní. 

Sukně, MAX&Co. (patro +1). Sukně se zipem na modelce a kalhoty, TOPSHOP (patro +1). Šortky, Marks & Spencer (patro 0,+1).


KABÁTŮ NENÍ NIKDY DOST

Kostkovaný kabát se nosí v mnoha různých interpretacích. V zimě se můžete zachumlat do vlněného kabátu s jemnou kostkou, na podzim se zase hodí trenčkot. Kostkované kabáty najdete ve většině obchodů, po kterém sáhnete, to už je jen na vás. Jen nezapomeňte, že se letos nosí kabáty dlouhé až ke kotníkům. 

První tři kostkované kabáty, TOPSHOP (patro +1). Čtvrtý kabát, MANGO (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest, PR

Klára
Mohlo by vás zajímat