Vyrýsovat se do plavek ještě stíháte!

16.4.2017

Léto se neúprosně blíží a my holky se tak trochu děsíme toho, že bychom se měly někde promenádovat v plavkách. Klasická situace opakující se každé jaro. Tak to ale být nemusí! Máme pro vás tipy na efektivní venkovní trénink, díky kterému svou postavu stihnete skvěle vytvarovat dříve, než plavková sezona započne. Tak se na ně pojďme podívat!

Sexy pevná stehna a zadek bez bolesti!

Zatímco stehna bez celulitidy jsou trendem již několik let, vypracované pozadí se do popředí dostalo až v poslední době. Slavné instagramové blogerky jako například Alexis Ren či Pamela Reif si na tréninku pozadí přímo zakládají. Jak docílit stejně sexy pozadí jako mají ony a nestrávit tak všechen volný čas v posilovně? Odpověď je jasná – stačí vyrazit na in-liny. K tomu totiž stačí opravdu jen hezké počasí a rovný povrch. Ideální je na stezkách pro in-line bruslaře. Půl hodiny jízdy 2x týdně vás dovede k vysněnému pozadí a stehnům bez pomerančové kůže za pouhý měsíc!

Street workout

Už jste slyšeli o Street workoutu? Pod tímto cool znějícím slovním spojením se skrývá ještě více cool venkovní cvičení, ke kterému je potřeba minimum pomůcek.  Jedná se o posilování s vlastní vahou, které tvaruje celou vaši postavu. Cvičení probíhá na speciálních venkovních hřištích, která se skládají hlavně z jednoduchých hrazd a bradel. Kde všude tato hřiště najdete, se dozvíte zde, po Praze jich je opravdu hodně, stačí si jen vybrat to, které máte nejblíže. Trénink pro začátečníky najdete zde, stačí si jen sehnat parťáka a vyrazit ven. Stačí cvičit 3x týdně po dobu pěti týdnů a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat!

Jóga pod širým nebem nebo v tělocvičně

Pokud preferujte spíše poklidná cvičení, vsaďte na jógu! I ta se dá dělat venku a zcela zdarma a to i pod vedením trenéra. Takové lekce se konají na Letné. Další sezóna cvičení jógy pod širým nebem odstartovala 20.4. 2017 a pokračovat bude každý čtvrtek do 28.9.2017 vždy v 19,00 hod. Cvičení je vhodné pro všechny, zvlášť pro úplné začátečníky. Cvičí se jednoduchá jóga na základě klasické Hatha-jógy. Předcvičuje ji Alef, lektor jógy s pětiletou praxí v ČR a Thajsku. Stačí si přinést jógamatku a sportovní oblečení, které najdete v PALLADIU. Jógu cvičí například topmodelka Miranda Kerr, která má díky ní skvěle vytvarovanou postavu. Když s ní začnete teď, do léta budete mít pevné celé tělo a budete se cítit odpočatá a fresh! Pokud vás jóga chytne, v zimě můžete zaskočit na jógu do JATOMI FITNESS v PALLADIU (patro +2).

Tílko, legíny a podprsenka, SPORTISIMO (patro -2).  Boty a taška, adidas Concept Store (patro 0). 

Zdroj fotografií: Pinterest, Streetworkout.cz

 

 

 

Klára
Mohlo by vás zajímat