Sukně, které vám na jaře nesmí chybět!

19.4.2017

Jaro s sebou přináší svěží jarní outfity! K těm zcela neodmyslitelně patří sukně. A tak jsme se zaměřili na to, jaké letos frčí. Na své si přijdou jak milovnice krátkých sukní, tak ty z vás, které preferují spíše midi délku. Meze se nekladou ani v barvách či materiálech. Mezi nejčerstvější trendy v oblasti sukní patří…

PLISOVANÉ MIDI

Jestli s něčím letos na jaře rozhodně neuděláte chybu, bude to plisovaná sukně. Nosí se ve všech barvách i materiálech. Vedle nešlápnete s černou či bílou, kterou můžete klidně doplnit i teniskami. Kombinace kontrastních stylů v tomto případě fungují na jedničku. Pokud vás strohý minimalismus míjí, zaměřte se na zajímavé materiály či vzory. Sáhněte klidně po sametové nebo i zdobené, ať už květinami či kamínky. S plisovanou midi budete prostě za hvězdu v jakémkoliv provedení!

Růžová, šedá, starorůžová a modrá plisovaná sukně, MANGO (patro +1). Tmavě modrá plisovaná sukně s kamínky, TOPSHOP (patro +1).

 

DŽÍNOVÉ MINI

Džínové sukně se opět vracejí na módní výsluní. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, vsaďte na tu s výšivkami. Taková na vás čeká například v TOPSHOPU. Vedle nešlápnete ani s klasickou mini, kterou můžete doplnit fishnet ponožkami jako blogerka na fotografii uprostřed. Ty jsou žhavým letním trendem, který skvěle rozzáří vaší léty prověřenou denimovou sukni. Pokud preferujete tmavší outfity, pořiďte si tu z černé džínoviny.

Světlá a černá džínová sukně, H&M (patro -1 a 0). Tmavě modrá džínová sukně, Levi´s (patro -1).  Světlá džínová sukně s výšivkami a černá džínová sukně s rozparkem, TOPSHOP (patro +1).

KOŽENÉ VŠEHO DRUHU

Do nových kolekcí se letos vkradly kožené sukně všech barev i střihů. Vedle nešlápnete jak s klasickou černou koženou, která vypadá skvěle v kombinaci s nestárnoucí modrou košilí, tak s koženými sukněmi, které hrají všemi barvami. Buďte odvážné a vsaďte na jaře třeba na růžovou koženou mini z TOPSHOPU. Nebo co takhle vínová midi nebo kožená sukně s vyšíváním? Ať už vyberete jakoukoliv, dozajista budete trendy!

Růžová, černá s nášivkami a žlutá kožená sukně, TOPSHOP (patro +1). Černá kožená sukně, RESERVED (patro 0). Vínová kožená sukně, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest, PR

Klára
Mohlo by vás zajímat