Get the look – Kate Bosworth

24.4.2019

Kate Bosworth, americká herečka a modelka, se v módě vyzná. Tato múza mnoha návrhářů je vždy dokonale upravená a osobitá. Typický je pro ni eklekticismus, míchání elegantních a ležérních prvků šatníku.


Sestavili jsme pro vás tři outfity v jejím stylu. Budete v nich působit něžně, rafinovaně a svůdně!

Nenucená elegance

Graciéznost, zastoupenou uhlazeným účesem, halenkou se zvonovými rukávy a elegantními botami, rozbíjí potrhané nohavice džín. Nedbalou eleganci tohoto pohodlného a praktického stylu budete milovat!

Zlatý náhrdelník, Valentina (patro 0). Sluneční brýle, C&A (patro 0, -1). Halenka, Orsay (patro 0). Briliantové náušnice, Klenoty Aurum (patro 0). Kabelka, Baťa (patro -1). Džíny, C&A (patro 0, -1). Boty, TOSCA BLU (patro +1).

Něžná romance

Ukažte svou osobitost! Jemné romantické šaty s květinovým potiskem je třeba trochu shodit. Pomůže vám k tomu kabát pánského střihu. Doplňky outfit sjednotí.

Kabát, ESPRIT (patro +1). Náušnice, kabelka a šaty, MOHITO (patro +1). Brož, Swarovski (patro 0). Boty, WOJAS (patro -1). Punčocháče, Calzedonia (patro 0).

Rafinovaná svůdnost

Provokativní kombinace sexy minisukně a semišových bot na podpatku a nevinné bílé halenky tvoří vzrušující sestavu. (Mužský) svět patří vám!

Sluneční brýle, OPTIQUE (patro +1). Diamantový náhrdelník, ALO diamonds (patro +1). Halenka, Guess (patro +1). Sukně, Tally Weijl (patro -1). Kabelka a boty, Baťa (patro -1).

Burda
Mohlo by vás zajímat