Jaké barvy jsou teď IN?

14.4.2018

Asi každý z nás má svou oblíbenou barvu, které se jen tak nevzdá, existují i módní trendy ve světě barev, které nám velí, jakou barvu zrovna nosit. Barvou letošního roku je „ultra violet“ (výrazná fialová), parádu ale uděláte i v optimistické žluté nebo něžné broskvové.


Obecně platí, že letos můžete zazářit v jakémkoliv odstínu duhy. Nebojte se ani divokých barevných kombinací, vždy spolu ale slaďte buď pastelové nebo naopak syté odstíny. V kurzu budete i v případě, když svůj outfit sladíte v jedné barvě od hlavy až k patě!

Levandulová

Ať už se jedná o odstín výrazné fialové nebo dáváte přednost jemné levandulové, s touto mystickou barvou letos rozhodně nešlápnete vedle. K vidění byla téměř na každé přehlídce světových návrhářů a plné jsou jí i nové jarní kolekce. Trendy jsou levandulové šaty, topy, sukně i kalhoty a pro ty méně odvážné jsou super řešením fialové doplňky.

Halenka a biker bunda, MANGO (patro +1). Pruhované triko, Lindex (patro 0). Fialový batoh, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Tenisky, H&M (patro –1, 0). 


Slunečná

Jasná a výrazná, taková je žlutá barva ve všech svých odstínech. Zatímco na podzim a v zimě frčel tmavší hořčičný tón, na jaře prokouknete v jemné vanilkové nebo atraktivní slunečné. Svou oblíbenou žlutou si tak najdou blondýnky, zrzky i hnědovlásky. Žlutá vypadá skvěle s bílou, ale letošní jaro se nosí i několik pastelových nebo sytých barev dohromady.

Šaty a květinové náušnice, H&M (patro –1, 0). Pruhovaná a žlutá halenka, MANGO (patro +1). Boty na klínu, Guess (patro +1).

Broskvová

Oranžová, broskvová i tělová se bude nosit nejen na jaře, ale také v létě, kdy vynikne na krásně opálené pokožce. Barva zapadajícího slunce je ženská a vzdušná, a je tak skvělým řešením pro milovnice růžové, které už mají žvýkačkový odstín trochu ohraný. Slušet bude především těm z vás, které si libují v líčení teplými bronzovými tóny.

Šaty a top, H&M (patro –1, 0). Kalhoty, MANGO (patro +1). Čelenka, Claire’s (patro –1). Náušnice, Lindex (patro 0).

Foto: Pinterest.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat
22.3.2014
Od Lucie