Vlaštovky prvních podzimních trendů! Co si pro nás návrháři letos připravili?

7.8.2017

Podzim je tím nejmódnějším obdobím z celého roku, protože nabízí spoustu možností hravého kombinování, vrstvení a stylového řádění. I když je sice ještě daleko, tak ale my, největší fashion nadšenci, už řešíme, co se bude nosit.  

# SAMET

Samet byl trendy už minulý podzim a letos tomu není jinak. Nosí se nejen na večerních šatech, ale i na kouscích pro běžné nošení. Látka působí luxusně a nadčasově, jen si dejte pozor na to, že může přidávat pár kil navíc. Pokud si proto na sametový model od hlavy až k patě netroufáte, pořiďte si alespoň sametově hebké doplňky.

Bomber a růžové lodičky, ESPRIT (patro +1). Šedé lodičky, RESERVED (patro 0). Šaty a kimono, MANGO (patro +1).

# SEXY RUDÁ

Červená je barvou letošního podzimu! Najdete ji na oblečení i doplňcích a obléct se do ní můžete klidně úplně celá. Rudé tóny jsou ženské, výrazné, sexy a sluší jak blondýnkám, tak brunetkám. Pro muže budete v červené barvě žádoucí a sebevědomá, tak hurá na nákupy!

Overal a svetr, H&M (patro -1, 0). Kabelka Michael Kors, FADE (patro +1). Tričko, Lindex (patro 0). Kalhoty, MANGO (patro +1).

# VÝŠIVKY

Přehlídkové modely byly zdobené, až z nich oči přecházely. Výšivky jsou tak stále šik a stylové, jen nabraly trochu na vážnosti.

Boty a halenka, MANGO (patro +1). Kabelka, MAX&Co. (patro +1). Bunda, H&M (patro -1, 0). Šaty, Marks & Spencer (patro 0, +1). 

# Síťovina

Nebojíte se experimentovat a rádi rafinovaně ukazujete trochu kůže? Pak si síťovinu zamilujete! Nosí se nejen černá, ale i v barevných provedení. Pod top nebo šaty oblečte jednoduché tílko nebo krajkový bralete.

 

 

Topy, H&M (patro -1, 0). Šaty, MANGO (patro +1). Body a šaty s výšivkami, TOPSHOP (patro +1)

# METALICKÉ BARVY

Kovové odlesky odstartovaly svou slávu na letošním vyhlášeném festivalu Coachella. A ani na podzim se zlaté a stříbrné nevyhnete. Super lesklé boty dokážou oživit i jednoduchý outfit a stříbrná sukně je výrazný prvek sám o sobě. Nebojte se zazářit!

Minisukně a tílko, TOPSHOP (patro +1). Kotníkové boty, MAX&Co. (patro +1). Lodičky a sukně, MANGO (patro +1). 

 

Zdroj fotografií: Pinterest, archivy firem

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat