Oversized kousky, které nesmí chybět žádné milovnici maxi módy

10.8.2017

Že je nutné, aby vám oblečení dokonale padlo, a že musíte mít postavu modelky, abyste mohla vypadat super stylově? Tak tohle už dávno neplatí! Mnohem víc než upnuté kousky momentálně frčí oversized oblečení, které často vypadá jako vypůjčené od přítele nebo manžela. Čím víc plandá, tím stylověji vypadá. Skvěle tak zakryje nedostatky našich postav, ale sluší samozřejmě i těm z nás, které opravdu postavy jako modelky mají. Tak se pojďme podívat, jaké MAXI kousky by vám v šatníku rozhodně neměly chybět.

#DENIM JACKET 

Džínové bundy velikosti S nechte ve skříni. Frčí totiž ty XXL! Jak je nosit, abychom nevypadaly „jako v pytli“? Zásadním pravidlem číslo jedna, které platí pro všechny oversized kousky, je vždy zvolit jen jeden maxi kousek. A ten poté doplnit oblečením upnutým či elegantním. Oversized džínová bunda si skvěle rozumí se slim džínami, romantickou plisovanou sukní nebo džínovou mini.

Černá a tmavě modrá džínová bunda, Levi´s (patro -1). Černá bunda, roztrhaná modrá bunda a bunda s nášivkami, TOPSHOP (patro +1). 

#MAXI SHIRT

U XXL košile je opět nutné umět dobře kombinovat. Pokud byste ji sladila s boyfriend džínami, nikdo se na vás ani nepodívá. Ovšem pokud ji doplníte upnutými kalhotami s podpatky, budete středem pozornosti na ulici, v práci nebo ve škole. A to v tom nejlepším slova smyslu. Maxi košile je totiž momentálně na první příčce letních módních trendů. Vedle nešlápnete s proužkovanou ani kostkovanou.

Proužkovaná a modrá košile, MANGO (patro +1). Kostkovaná košile, H&M (patro -1 a 0). Proužkovaná a bílá košile, TOPSHOP (patro +1). 

#BOYFRIEND JEANS

Už vás nebaví skinny džíny, které se nosí několik posledních let? Ozvláštněte svou džínovou výbavu boyfriend a mom džíny. Ty vykouzlí z každého looku neotřelou a především ležérní módní kombinaci. Hitem poslední doby jsou fishnet punčocháče, tedy punčocháče, které vypadají jako rybářská síť. Pokud vám připadá moc odvážné nosit je k sukním, ale tento trend vás oslovil, nechte je jen decentně vykukovat z děr boyfriend džín. 

Středně tmavé džíny a světlé džíny s dírami na kolenou, Levi´s (patro -1). Ostatní džíny, TOPSHOP (patro +1). 

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest, PR

Eliška
Mohlo by vás zajímat
25.2.2015
Od Filipa