Dětské oblečení do města i na hřiště

30.4.2014

Sluníčko láká ven a dětská hřiště ožívají. Parkem zaznívá smích, výskání a dětské hlásky. V čem ale vyrazit ven, aby si děti oblečení hned nezničily?
 
U oblečení pro děti je nezbytné, aby bylo praktické, pohodlné a aby se dalo snadno vyprat (ideálně v pračce). Přesto si ale myslím, že není nutné děti oblékat ven a na hřiště pouze do teplákových souprav a sportovního oblečení. Moc se mi líbí, že letošní jarní kolekce jsou vyrobené z kvalitních materiálů, které by měly nějaké to šplhání po prolézačkách vydržet:)
 
A když se náhodou kalhoty prodřou, nic nebrání tomu našít na ně nějakou veselou záplatu. Klidně i třeba vystřihnout obrázek ze starého trička. Čím více se kalhoty potrhají, tím budou nakonec hezčí. Něco jako japonské wabi-sabi, které vychází z představy, že staré, rozbité věci, jsou krásnější, než nové. To proto, že například prasklé nádoby se vyspravovaly zlatem. Čím byla nádoba popraskanější, tím měla větší hodnotu…

wabi-sabi-pot3

Letos jsou nicméně v kurzu jednak pastelové barvy a pro dívky květinové vzory. Zároveň ale jsou kolekce prostoupené vůní dálek, lákají na safari a zvířecí motivy, ale také zvou na prosluněné kalifornské pláže.


Lenzing-SS-2014-Girls-LLenzing-SS-2014-Boys-L
 
Barevná paleta na letošní jaro pro dívky (vlevo) a pro chlapce (vpravo).

 
V Marks & Spencer (0, 1 patro) mají krásné letní šatičky pro malé i větší slečny. Jsou provedeny v jemných barvách, které hezky podtrhnou dívčí půvab. Pro mladší kluky nabízí Marks & Spencer (0, 1 patro) mimo jiné veselá a vtipná trička. Zaujalo mne například tričko se žralokem, ze kterého kouká plastická ploutvička. A pro o něco starší pány nabízí květované havajské košile a džínové kalhoty i šortky.
 
Kids_Collection_OlderGirl_SUMMER_phase1_Slide4_990x550
Kids_Collection_YoungerBoy_SUMMER_phase1_Slide1_990x550
 
Marks & Spencer (0, 1 patro) veselá mikina a kalhoty pro starší slečny, hravé tričko se žralokem a kostkované šortky pro mladší chlapce.
 
IMAG0002

IMAG0003 IMAG0001

 
Veselé potisky a vtipné nápisy na tričkách mají zelenou i v MOTHERCARE (1 patro). Paleta barev je zde o něco výraznější. Dívčí oblečky jsou ale zjemněny krajkami a květinami a jsou opravdu krásné.


lb5117_1lb0395_1lb2550_1

Široká nabídka pohodlných šatiček pro mladé parádnice, MOTHERCARE (1 patro).
 
lb5631_1B7186_B5555_046 - WRONG TROUSERS SHOT
Veselé a vtipné potisky, MOTHERCARE (1 patro)
 

Oblečení pro menší děti i větší děti naleznete také v obchodě Magic Child (1 patro). Mají široký výběr oděvů pro čerstvě narozená miminka i pro dospívající mládež. Obchod Magic Child (1 patro) nabízí známé světové značky například FERRARI Junior, MONNALISA, GF FERRÉ, LA PERLA a další. Ceny oděvů se pohybují ve vyšší cenové kategorii, ale za to máte naprostou záruku kvality!


1794705_591659330912308_1563881512_nferrari collection
 
Kolekce FERRARI Junior v prodejně Magic Child (1 patro).

 
Kalifornií se letos inspirovala i kolekce bot z CCC Boty (-2 patro). Dokonce mají kolekci nafocenou přímo na Venice beach, pláži proslavené skateparky, tetovacími salóny a nevázaným životním stylem. Shodou okolností jsem se před necelým půl rokem zrovna po téhle pláži a její promenádě procházela a musím říct, že naprosto chápu, proč návrháře oslovila. Tak barvitý mix kultur a stylů se jinde opravdu nevidí. Zároveň je to místo, kde se zdá, že trvá nekončící léto plné slunce, radosti a her.

 
Image_foto_kolekce_jaro_leto_deti_2014_(6)
 


Inspiraci Kalifornií letos naleznete opravdu všude – jarní kolekce CCC Boty (-2 patro)

 
CCC_Detske_boty_Nelliblu_349KcCCC_Detske_tenisky_299Kc_(2)CCC_LasockiKids_699Kc_(2)CCC_Detske_tenisky_349Kc_(2)


Elegantní i sportovní obuv z prodejny CCC Boty (-2 patro).

Pro kvalitní a pevné boty doporučuji navštívit také prodejnu Baťa (-1 patro), kde naleznete jak opravdu elegantní botičky, tak sportovnější tenisky. Vše z kvalitních materiálů a za rozumnou cenu, takže vás rostoucí noha vašeho potomka nezruinuje:)

3216359-a3235104-a1139113-a3112340-a


Boty pro chlapce i dívky každého věku, Baťa (-1 patro).

Nejdůležitější ale zůstává, aby dětem oblečení dobře sedělo, aby se v něm cítily pohodlně a spokojeně. Kdo ví, třeba když se jim bude to, co mají na sobě, líbit, dají si i při hře větší pozor… Ať máte doma malou romantičku, parádnici, sportovkyni, cestovatele, dobrodruha nebo budoucího intelektuála, v PALLADIU pro ně určitě vyberete to pravé.

Lucie
Mohlo by vás zajímat