Hýčkejte se přírodní kosmetikou plnou květin, bylin a minerálů z moře.

29.11.2018

Máte chuť vyzkoušet prémiovou kosmetiku, která vás nadchne vůní a péčí exotických květin, bylinek a vzácných minerálů z Mrtvého moře? Pak určitě zajděte do nové prodejny neodolatelné kosmetiky Sabon, kterou si oblíbí všechny vaše smysly.  


Produkty značky Sabon jsou nejen voňavé a lákavé na pohled, ale hlavně z přírodních produktů, které vás budou rozmazlovat od hlavy až k patě.

Začalo to mýdly

První voňavá mýdla Sabon (patro –1) vyrobili v roce 1997 přátelé Avi Piatok a Sigal Kotler–Levy v Izraeli. Bylinky a květiny pečlivě mísili podle starých receptur do kouzelné směsi vonných olejů, aby vytvořili ručně vyráběná mýdla. Netrvalo proto dlouho a jejich přírodní mýdla se stala ikonickým produktem výjimečné kvality a Sabon rozšířil produkci o výrobky pro tělo, domov a duši.


Inspirace přírodou

Ve svých produktech používá Sabon pouze vysoce kvalitní přírodní ingredience, ve kterých se skrývá tajemství pohody těla a duše. O tajemství dlouhověkosti se starají blahodárné bylinky a vonné květiny přinášejí krásu a hýčkání. Kosmetika se nechává inspirovat také vlastnostmi Mrtvého moře, jeho vzácnými minerály a soli.

Rozmazlujte se jako celebrity 

Na slavnostní otevření, které se konalo v polovině listopadu, se do obchodu plného vůní vydaly i celebrity jako Eva Decastelo, Daniela Šinkorová, Romana Pavelková nebo novopečená maminka dvojčat Lejla Abbasová. Všechny si produkty osahaly a očichaly, aby okusily blahodárné účinky kosmetiky na vlastní kůži . Dopřejte si i vy přírodní exotické kosmetice naproti a užijete si chvíli oázy v uspěchaném každodenním životě.

Foto: Sabon

Natálie
Mohlo by vás zajímat
8.2.2016
Od Petera