3 kousky šatníku, které vám zajistí pařížský šmrnc

31.12.2019

Umění oblékání Pařížanek je ve světě módy stálé téma. Přitom kombinují jednoduché střihy, barvy a vzory, celek pak působí svěže a chic. Nejdůležitější jsou pro francouzsky materiály, na které se dnes zaměříme.


Bílá košile

Tento basic kousek musí mít v šatníku snad každá žena. Je jen na vás, jakou si vyberete. Bílou košili seženete v každé prodejně s módou. Můžete zvolit klasickou bavlněnou, nebo lněnou. I v zimních měsících bych se ale vůbec nebránila hedvábné košili. Krásně se leskne a je velmi příjemná na těle.


Kalhoty, H&M (patro -1 a 0). Kozačky, CCC (patro –2). Bunda, košile, pásek a šperky vlastní.

Kožený křivák

Ať už zvolíte klasický černý motorkářský křivák, nebo jinou barevnou alternativu (například tmavě zelenou), nikdy s ním nešlápnete vedle. Hodí se i do zimního počasí. Na jaře a na podzim jej můžete nosit s trikem, nebo s lehkým svetrem a v zimě vám poslouží při vrstvení s tenkou prošívanou bundou nebo vestou. Určitě se vyplatí investovat do kožené varianty. Vydrží vám opravdu dlouho.

Křivák, MANGO (patro +1). Triko, H&M (patro -1 a 0). Boty, PUMA (patro 0). Šperky, pásek a kalhoty vlastní.

Rolákový svetr

Myslím si, že na zimu není nic víc praktického než rolákový svetr. Zvolte ten vlněný. Zahřeje, vypadá vždy chic a nemusíte se bát, že v kavárně či restauraci zapomenete šálu. Rolák se postará, že budete pořád v teple. Bílý, černý a béžový rolákový svetr vám udělá službu po celé zimní období.

Rolákový svetr, MANGO (patro +1). Kalhoty, H&M (patro -1 a 0). Boty, Office Shoes (patro –1). Čepice vlastní.

vanesslovesyou
Mohlo by vás zajímat