Podívejte se na aktuální fashion trendy

29.1.2020

Trendy se neustále mění. Některé se vrací z předešlých dekád a u jiných si přejeme, aby rychle odešly. Připravila jsem si pro vás přehled mých třech nejoblíbenějších trendů!

Martensky

Vždy dodají outfitu trochu stylu grunge. Navíc jsou kvalitní a nepromokavé. Pokud si myslíte, že jsou vhodné jen do chladných měsíců, tak se mýlíte. Martensky jsou absolutním nadčasovým kouskem. Můžete je nosit jak v zimě, jako boty do sněhu, tak i v létě na festival, v kombinaci s džínovými šortkami a crop-topem. Jsou hitem již několik sezon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sako, MANGO (patro +1). Triko, H&M (patro –1 a 0). Boty Martensky, Office Shoes (patro –1). Klobouk, džíny a kabelka vlastní.

Maxi šaty

Maxi šaty jsou mým nejnovějším oblíbeným kouskem v šatníku. Nejsem zrovna fanynka šatů, ale ty maxi jsem si obzvlášť oblíbila. Můžete zvolit buď jednoduché barvy, nebo si pohrát se vzory. V zimě si pod ně oblečte teplé punčocháče, nazujte si kozačky a kombinujte je se svetrem, šálou a koženým křivákem. Tím své zimní outfity ozvláštníte, protože kdo by chtěl prochodit celou zimu v džínách?


 

Křivák, MANGO (patro +1). Šaty, MOHITO (patro +1). Klobouk, kabelka, boty a šperky vlastní. 

Flitry

Flitry bezprostředně patří na večírky a party. Na takové akce je to určitě must have kousek. Vybírat můžete z flitrovaných šatů, kalhot nebo topu. Já osobně volím flitrovaný top. Je snáze kombinovatelný s ostatními kusy oblečení. Můžete si k němu vzít plisovanou sukni, basic úzké kalhoty, kožené kalhoty nebo kalhoty do zvonu. Vždy budete vypadat jako hvězda!


Top a sukně, H&M (patro –1 a 0). Šperky vlastní. 

vanesslovesyou
Mohlo by vás zajímat
18.3.2014
Od Šárky