Tipy na vánoční dárky pro každého

6.12.2020

Stále ještě nemáte vánoční dárky pro své blízké zcela vyřešené? Vybrali jsme pro vás tipy, které potěší každého a nezruinují váš rozpočet. Inspirujte se a vybírejte dárky v PALLADIU!


Pro nejmenší (a nejen pro ně)

Nakupovat pro naše nejmladší je asi největší radost. Nic není tak dojemné jako rozzářené dětské obličeje u vánočního stromku. Pořiďte jim interaktivní a edukační hry, u kterých se zabaví nejen oni, ale i zbytek rodiny. Holčičky i kluky potěšíte kosmetickými balíčky s různými vychytávkami do koupele, ale i třeba kouzelnickou sadou.


Ambulance s otevíratelnými dveřmi na setrvačník, Sparkys (patro -2); kniha Kytice od Karla Jaromíra Erbena s ilustracemi Míly Fürstové, LUXOR (patro -2); kreativní sada Mise na Mars, Albi (patro -2); adventní kalendář Dragon Ball z Funko Pocket POP!, ComicsPoint (patro -2); hřejivý plyšák Liška, Albi (patro -2); sada Kouzla, triky a magie Zlatá edice, Sparkys (patro -2); dárkový balíček dětské kosmetiky Baby Friendly, Manufaktura (patro -2); koupelové bomby Festive friends, Lush (patro 0).


Pro partnerku

Není všechno zlato, co se třpytí, ale třpytivé dárky rozhodně pod stromečkem potěší. Náramkem nebo náhrdelníkem nelze udělat chybu. Drahou polovičku můžete potěšit i třeba chytrými hodinkami nebo stylovou kabelkou. A pokud volíte radši klasické dárky, parfém nebo luxusní pleťová kosmetika potěší také vždy.


Dámská lyžařská bunda O´Neill PW WAVELITE JACKET, SPORTISIMO (patro -2); kabelka Mimosa, Tosca Blu (patro 1); sada voňavých mýdel Stargazing Soap Stack, Lush (patro 0); prsten z růžového zlata a barevným diamantem, ALO diamonds (patro 1); dárkový set GIVENCHY L’INTERDIT, Marionnaud Parfumeries (patro -2); dámská džínová bunda Lee, Wrangler / Lee (patro -1); náramek Moments s prvkem ve tvaru T, Pandora (patro 0); chytré hodinky Apple watch series 6, DATART (patro 2).


Pro maminku

Také máte v rodině ženy, pro které je přednější, aby byli všichni kolem nich jako v bavlnce, a proto na sebe často zapomínají? Potěšte je dárky, které budou hýčkat a rozmazlovat je samotné. Ideální jsou kosmetické dárkové sety, ale třeba i hřejivé rukavice nebo šperk


Dámské rukavice, C&A (patro -1, 0); noční anti-age sérum Advanced Night Repair, Estée Lauder (patro 0); visací přívěsek Vánoční jmelí, Pandora (patro 0); kávovar Espresso Philips EP2230, DATART (patro 2); dárkový Deluxe balíček, Havlíkova přírodní apotéka (patro -1); náhrdelník s modrým diamantem, ALO diamonds (patro 1); vůně Ambrette de Noir, Estée Lauder (patro 0); kabelka Soccx, CAMP DAVID&SOCCX (patro 1); dárkový set Yves Saint Laurent Black Opium, Marionnaud Parfumeries (patro -2).


Pro sportovce

Pokud máte mezi blízkými klasické pohodáře, co Vánoce nejraději tráví přes den na svahu a večer v horské chatě u krbu, pořiďte jim pořádnou mikinu, do které se zachumlají, nebo rovnou sportovní oblečení a náčiní. Po dlouhé karanténě, kdy jsme nikam nesměli, budou tito sportovci na sněhové radovánky natěšení víc než jindy.

Dámská bunda Under Armour UA Armour Down Hooded, Under Armour Brand House (patro 0); mikina Wrangler s kapucí, Wrangler / Lee (patro -1); hodinky Festina Chrono Bike Full Black Limited Edition, Festina (patro -2); sportovní maska, Under Armour Brand House (patro 0); skákací koloběžka ARCORE NOGRAFFITI, SPORTISIMO (patro -2); sjezdové lyže Head SHAPE 5.0 PP9+SX 10 GW PROMO, SPORTISIMO (patro -2); zastřihovač vousů Philips OneBlade Pro, DATART (patro 2); mikina Under Armour Sportstyle Terry Logo Hoodie-Blk, Under Armour Brand House (patro 0); dívčí lední brusle CROWNED EMILY, SPORTISIMO (patro -2).


Pro tátu

Ať už je to dědeček, tatínek nebo partner, každého muže, který vlastní automobil, potěší voucher do automyčky. Svá auta totiž leckdy hýčkají radši než sebe. Pokud ale víte, že i o svůj zevnějšek rádi pečují, pořiďte mu nějakou dárkovou kosmetickou sadu. V těch pánských bývají často přípravky po holení, tak si jen dejte pozor na to, aby voda po holení nebyla zrovna v dárku pro zarytého vousáče. A co ještě vybrat? Když mu pořídíte stylovou bundu nebo krásné hodinky, určitě to ocení.


Pánská zimní bunda LOAP, SPORTISIMO (patro -2); vánoční voucher do Automyčky Express, Automyčka EXPRESS  (patro Parking 1); nové album AC/DC: Power Up, MUSICLAND (patro -2); elektrická koloběžka Xiaomi Pro 2, DATART (patro 2); pánské vánoční pyžamo, C&A (patro -1, 0); herní sluchátka Headset Connect IT Battle RNBW Edition, DATART (patro 2); celotitanové hodinky Festina Titanium Sport, Festina (patro -2); dárkový balíček Pánská kosmetika, Manufaktura (patro -2).


Pro ty kteří nevědí, co si přát k Vánocům

V každé rodině se najde někdo, kdo má zkrátka všechno a nic nepotřebuje. Nebo je pro něj těžké vyjádřit svá přání. U tohoto typu lidí nešlápnete vedle, když je obdarujete dárkovým poukazem PALLADIUM. Poukazy jsou k dostání v hodnotě 100, 500 nebo 1000 Kč. Uvidíte, že z takového dárku bude mít radost. Poukazy platí po dobu jednoho roku, a to je dost času na to promyslet si, co si za něj pořídit. Navíc pokud poukazy koupíte během prosince alespoň za 1 000 Kč, získáte jako dárek zdarma stylovou látkovou tašku PALLADIA.

Dárkové poukazy PALLADIUM koupíte denně od 10 do 20 h na Infostánku PALLADIA (patro 0).

 

 

 

Karolína
Mohlo by vás zajímat