Jednoduché outfity na dovolenou

7.7.2020

Znáte ten šimravý pocit v břiše, který vám nedá spát s blížící se dovolenou? Už se nemůžete dočkat, až se budete procházet po promenádě v letních topech a šortkách, které jste si pořídila přesně pro tuto příležitost? Při balení se ale těšení často promění v pocit beznaděje, protože kufr praská ve švech, a vy se tak musíte rozloučit s kousky, po kterých se vám bude stýskat hned po příjezdu na váš týden plný procházek a odpočinku. Poradím vám, jaké kousky si zabalit, abyste z nich velmi snadno poskládala outfity, ve kterých se budete cítit pohodlně a stylově zároveň. 


Basic top

V kufru vám basic prvky nezaberou moc místa a na dovolené je opravdu oceníte. Vsaďte na bavlněné či lněné materiály, které jsou prodyšné a příjemné. Hravě je sladíte s jakýmkoliv dalším kouskem a o to více si můžete pohrát s doplňky. Outfit doplňte zajímavými náušnicemi, slunečními brýlemi nebo výraznou obuví. Fantazii se meze nekladou a právě variabilita basic topů je jejich největší výhodou. A jaké byste si měla letos pořídit? Jednobarevná bavlněná trička pánského střihu, uplá tílka s úzkými ramínky či krátké topy bez ramínek, které jsou letos in v pastelových či zářivých barvách.

Sluneční brýle, top a kraťasy, H&M (patro –1 a 0). Hodinky a pantofle vlastní.


Kombinace modré a bílé

V létě by vám v šatníku tyto barvy rozhodně neměly chybět. V outfitu je pak nejlépe kombinujte obě dohromady. Můžete zvolit modré kraťasy do pasu spolu s lehkým bílým topem nebo kombinaci otočit a vsadit na bílý spodek a modrý vršek. Letos je trendy batika, ale i nadčasové klasické proužky nebo romantická madeira. A jak zbytek outfitu doladit? Vyberte nestárnoucí černé kožené doplňky či jutovou kabelku a slaměný klobouk.

Košile, RESERVED (patro 0). Sukně, C&A (patro –1 a 0). Batoh, MANGO (patro +1). Pantofle, CCC (patro –2). 


Denim

S denimovým kouskem nikdy nešlápnete vedle. Tento materiál bude trendy, ať se děje co se děje, a má jednu velkou výhodu – hodí se k němu téměř cokoliv. K džínové sukni nebo kraťasům oblékněte barevný květovaný crop top, jednoduché tílko nebo bílou vzdušnou halenku. Outfit můžete ozvláštnit zlatými či stříbrnými šperky a malou roztomilou kabelkou. Na procházku po městě volte pohodlné bílé tenisky, které večer jen vyměníte za páskové sandálky na podpatku.

Sluneční brýle a halenka, H&M (patro –1 a 0). Sukně a kabelka, MANGO (patro +1). Tenisky, ADIDAS (patro 0). 

@gabrielakre
Mohlo by vás zajímat