Zabodujte s originálními elektro dárky. Máme tipy pro všechny generace!

13.12.2018

Čím potěšit na Vánoce, aby byl obdarovaný z dárku opravdu nadšený? Je pár věcí, kterými nemůžete nic zkazit. Mimo dobré jídlo do této kategorie dozajista spadá i elektro. Český prodejce Datart nabízí rozsáhlý sortiment zboží, kde vyberete ten pravý dárek pro přítelkyni, přítele, prarodiče, teenagery i malé děti. (Nebo třeba i sestřenice z druhého kolene.) Pojďte se podívat na zaručené tipy!


Pro NI

Žehlička na vlasy s napařováním z exkluzivní kolekce Fenité & Swarovski

Destičky žehličky postupně uvolňují keratin a arganový olej, takže při žehlení ještě více pečují o vaše vlasy.  Můžete plynule nastavovat teplotu od 160 do 220 °C a žehlicí desky se rychle nahřejou, takže nemusíte dlouho čekat. Nabízí i funkci žehlení s párou, díky vyjímatelné nádržce do žehličky snadno nalijete vodu a díky objemu cca 7,5 ml vám vydrží produkovat páru až 20 minut. Žehličku také můžete použít s vlasovým mlékem pro zlepšení kvality vlasů a výsledků žehlení. A pozor: součástí balení je stříbrný náhrdelník s čirým Swarovski krystalem ve tvaru srdce.

Automatický kávovar Philips 

Nový plnoautomatický kávovar Philips 5000 LatteGo vám připraví šest různých kávových nápojů stisknutím jednoho tlačítka. Zároveň si ale můžete přizpůsobit objem, sílu a teplotu nápoje přesně podle sebe a poté, co objevíte to nejlepší možné nastavení, si jej uložit do paměti. O sametově hebkou mléčnou pěnu se postará napěňovač mléka LatteGo.  O čerstvě umletou kávu se postarají extrémně odolné a přesné keramické mlýnky.

Pro NĚJ

Zastřihovač vousů Philips 

Hladká tvář, strniště i bradka – Philips OneBlade s LED displejem vám vytvoří vzhled přesně podle vašich představ. Umí, jak zastřihávat vousy, tak je holit. Záleží jen na vás, jestli dáváte přednost mokrému nebo suchému holení, protože strojek stačí nabít a integrovaná baterie zajistí až 90 minut bezdrátového provozu. Speciální oboustranný břit zajišťuje perfektní oholení již na jeden tah, navíc bez rizika pořezání. Součástí balení je i hřebenový nástavec, s nímž si snadno vyberete jednu ze 14 délek střihu (od 0,4 do 10 mm).

Herní konzole Sony PlayStation 4 Pro 1TB + hra Spider-Man

Větší děti a studenti ocení herní konzoli, která se pyšní extrémním výkonem navrženým přímo pro hraní těch nejnovějších her. Může se pochlubit i funkcí Share Play, díky které může váš syn nebo dcera vyzvat přátele na multiplayerový souboj. To nejlepší možné připojení s ostatními jim zajistí 5GHz Wi-Fi. Prostřednictvím této konzole mohou sledovat i oblíbené seriály nebo nejnovější videa v rozlišení 4K pomocí multimediálních služeb typu Netflix nebo YouTube. Součástí balení je hra Spider-Man, která vznikla úzkou spoluprací společnosti Marvel a tvůrců z Insomniac Games.

Pro teenagery

Bezdrátový reproduktor JBL FLIP4

Tenhle odolný bezdrátový reproduktor zvládne i ponoření do vody. Funkce JBL Connect zaručuje snadné spárování více Bluetooth reproduktorů, takže si váš potomek dobře ozvučí třeba i zahradní párty. (Doufáme, že máte benevolentní sousedy) Vestavěná Li-Ion baterie vydrží v provozu až 12 hodin. Reproduktor navíc váží jen něco přes půl kila, aniž by posluchače ochudil o překvapivě hutné basy. 

Bezdrátová sluchátka JBL E45

Cool bezdrátová sluchátka nabízejí působivý zvuk a vaše dcera nebo syn je jednoduše přes Bluetooth spárují svým mobilem. Ocení i vestavěný mikrofon, látkové polstrování, měkčené náušníky a možnost poslouchat hudbu až 16 hodin na jedno nabití. V balení najdou i odpojitelný audio kabel a nabíjecí kabel. 

Pro děti

Digitální fotoaparát Vtech Kidizoom Selfie Cam růžová

Podlehla vaše malá slečna selfie fotografiím? A vy jí zatím nechcete pořizovat mobil? Okouzlete ji touto skvělou kamerou, jejíž součástí je i selfie tyč. Rozlišení objektivu 0,3 Mpx a jeho otočné provedení umí doslova zázraky, minimálně v dětských očích. K fotkám navíc mohou slečny přidávat i nejrůznější ozdobné efekty a v aplikaci Kadeřnictví mohou zkoušet různé účesy, brýle nebo náušnice. Naopak v aplikaci Kosmetický salon si snadno upraví make-up včetně očních stínů, rtěnky nebo řasenky. Nechybí ani párty efekt nebo záložka se hrami, které vaši dceru zabaví na další hodiny. A samozřejmě může vytvářet i vlastní videa. 

Tablet pro děti s motivem Maxipsa Fíka MAXPAD9G5

Tenhle unikátní tablet s vestavěnou Wi-Fi je určen především pro předškoláky a děti mladšího školního věku. Nabízí unikátní dětské prostředí, takže v něm váš syn nebo dcera snadno naleznou a spustí svou oblíbenou aplikaci, hru nebo foťák. Oceníte i možnost rodičovské kontroly až pro čtyři děti, přičemž u každého můžete nastavit rozdílné parametry využívání. Můžete také nastavit časový prostor, kdy dítě tablet používá, různě pro jednotlivé dny v týdnu. Tablet také umožňuje stáhnout plné verze českých výukových aplikací. Například aplikaci Česká písanka, která pomůže dítěti se základy psaní. 

Všechny dárky najdete v Datartu (patro +2).

Klára
Mohlo by vás zajímat