Inspirace italským šarmem aneb 3 outfity podle blogerky Chiary Ferragni!

30.8.2015

Italka Chiara Ferragni, která v roce 2009 založila blog The Blonde Salad, svou vášní pro módu do dnes přilákala miliony followerů. Objevila se na titulních stránkách španělského Vogue i mexického Marie Claire. Spolupracovala se značkami jako Guess, Christian Dior nebo Louis Vuitton. Tato star mezi fashion blogerkami je inspirací pro tisíce žen po celém světě. Patříte mezi ně? Chcete se aspoň pro jednou obléknout jako ona? Nyní máte jedinečnou možnost, a nemusíte při tom utratit desetitisíce za designerské kousky!

 

Chiařin styl je hravý a různorodý. Jeden den obléká nejkrásnější róby od světoznámých návrhářů, jindy je fotografy zachycena v pohodlných keckách a roztrhaných džínách. Tak či tak, ve všech situacích vypadá tato italská blogerka skvěle! Její outfity jsou ve většině případů velmi efektní a zároveň nepřekombinované. Řada uznávaných módních ikon se objevuje v nádherných kouscích oblečení, které by byly však pro nás ‘běžné smrtelnice’ a náš ‘normální’ život naprosto nepoužitelné. Při sledování Instagramu blogerky Ferragni se ale často přistihnu při myšlence: vždyť tohle by mohlo slušet i mně! Vyrazila jsem tedy do svých oblíbených obchodů… A hle! Objevila jsem, co jsem hledala, a vznikly tak následující variace na italské téma, které doufám zaujmou i vás!

 

1. Denim from head to toe

Jedním z letošních módních hitů je zahalit se do denimu od hlavy až k patě. Před pár týdny si Chiara oblékla košili a džíny z nové kolekce Calvina Kleina, doplněné královsky modrou kabelkou a černými sandály na vysokém podpatku. Široký výběr denimových kalhot a svršků nyní nabízí například i H&M a  MANGO.

chiara ferragni (3a)
1_denim small

Košile, H&M (patro 0, -1). Kalhoty, MANGO (patro +1). Kabelka, Deichmann (patro -2). Boty, Baťa (patro -2).

2. Overall and stripes!

V Chiařině skříni najdeme i trendy kalhoty s laclem a evergreen všech, kdo mají rádi pohodlnou módu: klasické černobílé pruhované třičko… Tuto ‘comfy’ kombinaci blogerka doplnila výraznou červenou Chanel kabelkou a kvalitními hodinkami. Já jsem outfit v podobném duchu vytvořila z oděvů z TOPSHOPu a H&M a doplňků z Top Time a Promod.

chiara ferragni (1)

2_overall and stripes small

Kalhoty s laclem, TOPSHOP (patro +1). Pruhované triko, H&M (patro 0, -1). Sluneční brýle, MANGO (patro +1). Kabelka, Promod (patro 0). Hodinky, Top Time (patro -2).

3. Bomber chic

Kombinace bundy v bomber stylu s šedými úpletovými šaty se hodí pro deštivá letní odpoledne i pro nadcházející podzim. Stačí doplnit psaníčkem do ruky a několika blýskavými náramky… A další outfit à la Chiara Ferragni je na světě!

chiara ferragni (2)3_bomber chic small

Šaty, H&M (patro 0, -1). Bomber bunda, MANGO (patro +1). Kabelka do ruky, Baťa (patro -2). Náramek, Camaieu (patro 0).

 

Ne nadarmo má italská blogerka 4,3 miliony followerů na Instagramu a přes milion ‘To se mi líbí’ na facebookové stránce… Tuto osmadvacetiletou mladou dámu, která byla jako vůbec první ze všech blogerek světa vyfocena na obálku časopisu Vogue, určitě stojí za to sledovat. Italky jsou pověstné svým vybraným vkusem a u ní to platí nadvakrát… Chiara Ferragni má prostě styl, kterým se stojí za to inspirovat!

 

Hezké poslední prázdninové dny vám přeje

K.

Zdroj fotografií: www.theblondesalad.com

Karolína
Mohlo by vás zajímat