Udělejte radost valentýnským dárkem

7.2.2019

Únor je jako každý jiný rok i letos ve znamení růžové a červené barvy. Tedy barevných tónech svátku všech zamilovaných. Svatý Valentýn je pro někoho oslavou lásky. A na jiné funguje trochu jako červený hadr na býka. Pojďme se spolu podívat na tento den i jinýma očima, než právě těma zamilovaných párů. „Mám tě rád“, si nemusí říkat pouze milenci. Udělejme malou radost svým maminkám, babičkám, nejlepším kamarádkám nebo i kolegyni od vedlejšího stolu v práci.


Pro maminky

Každá maminka, bez výhrad, by se pro své nejbližší rozkrájela. Pojďme jim to vrátit a obdarujme je třeba jen drobnou maličkostí. Každou ženu potěší nová rtěnka, lesk či balzám na rty. A pokud budete vybírat z jemných až tzv. nude tónů, nikdy nesáhnete vedle. Je vaše maminka milovnicí barev? Stoprocentně jí udělá rádost hezké balení mono stínů.

 

Little MAC – Rtěnka, M*A*C (patro –1). Beauty Balm Lip Base – Balzám na rty, DOUGLAS (patro –1). DIOR – Diorshow Mono, SEPHORA (patro 0). LIP SMACKER – Medicated Strawberry, balzám na rty s příchutí jahody a UV ochranou 30, SEPHORA (patro 0).

 

Pro babičky

Všichni to určitě známe. Já už jsem stará/ý,  já už nic nepotřebuji. Ale vlídné slovo potěší každého! Zkuste proto svým milým seniorům letos těch pár vlídných slov, když nemůžete osobně, zaslat třeba poštou ve formě milého přání.

 


Vše, Albi (patro -2).

 


Pro kamarády

Každá z nás řeší nějaké to kilo na víc. A když jdeme okolo stánku s belgickými pralinkami. Držíme se zuby nehty, abychom si nic pro ten náš mlsný jazýček nekoupili. Když ale obdržíme papírovou krabičku převázanou červenou mašlí, na dálku vonící po čokoládě, každé srdce zaplesá. A dárek se přece ochutnat musí. Nezapomínejme na věrné zpovědnice našich neštěstí a věnujme jim třeba jen 3 sladké pralinky pro potěchu těla i duše.

Vše, arko (patro –2).

 

Pro lásku

Ženu květinou neurazíš. Nikdy. Pokud je tedy právě 14. února, nemusíte zoufat. A i vy to můžete ještě vše krásně stihnout. Stačí zaběhnout do květinářství a vše klidně nechat na šikovných floristkách. Jak se ale říká, štěstí přeje připraveným. A vy patříte mezi tuto skupinu. Vypravte se na lov spodního prádla. To ocení ONA i ON. A když je ten svátek zamilovaných, stoprocentně nic nepokazíte, když zvolíte krajku nebo červenou barvou.


Kolekce Full Bloom Elna, Intimissimi (patro +1). Trojúhelníková podprsenka – JALOUSE, Etam (patro –1). ody EN DENTELLE GÉOMÉTRIQUE – CONFIDENCE, Etam (patro –1). Kolekce Tender Stories, Intimissimi (patro +1).

 

Kačka
Mohlo by vás zajímat