Cakeshop SiCAKE – originální sladký dárek

28.1.2019

SiCAKE je cakeshop, který nabízí největší výběr hotových dortů ihned k odběru s možností dodělání jmenovky či přání na počkání. Můžete si ale také dort nechat připravit několik dní dopředu na zakázku a vybrat si tak jeho velikost, vlastní design a příchuť. Specialitou SiCAKE jsou 3D modelované dorty. 


Cukrářstvím se firma zabývá od roku 2003, kdy otevřela první kavárnu SiCaffe v centru Plzně. Ve své práci dbá především na kvalitu, čistotu a preciznost. SiCAKE je česká firma, která používá výhradně kvalitní italské suroviny a žádná chemická ztužovadla. Většinu zakázek tvoří opakované objednávky od jejich spokojených zákazníků, kteří se do cukrářského ráje rádi vrací.Výhodou cakeshopu, který najdete v kiosku v PALLADIU na patře –2,  je rychlost, kvalita a hlavně dlouhá otevírací doba (Ne-St 9:00-21:00 a Čt-So 9:00-22:00). Takže zde můžete zakoupit dort i na poslední chvíli, když už ostatní cukrárny v centru Prahy mají zavřeno. SiCAKE nabízí také službu rozvozu domů či do kanceláře.

V sortimentu SiCAKE najdete také trendy cupcaky mnoha příchutí či zákusky vlastní výroby na smetanovém a tvarohovém základu. Prostě všechny sladkosti, které nesmí chybět na nejlepší party. Na své si přijdou všechny generace. Nejmladší potěší 3D dorty oblíbených pohádkových postaviček, teenagery trendy cupcaky a dospělé kvalitní dorty z nejlepších surovin

Klára
Mohlo by vás zajímat