Vzhůru na valentýnské rande – co si vzít na sebe?

12.2.2019

Základním pravidlem je obléknout se tak, abyste se cítila dobře. Nemyslím tím, abyste vyrazila v teplácích a mikině. Rozhodně ale zapomeňte na podpatky sahající do nebes. Je pravda, že na první rande se džíny s mikinou úplně nehodí. Vyberte outfit, který je slavnostnější, ale stále odpovídá vaší povaze. Pokud je vaší denní uniformou tričko a volné kalhoty, rozhodně se nesoukejte do těsných mini šatů. Určitě chcete udělat dobrý první dojem, ale váš protějšek potřebuje vědět, kdo jste a co od vás může čekat. 


1. Svetrové šaty

Pletené, pleteninové nebo chcete-li svetrové šaty mají mnoho různých podob. Záleží, ve které z nich se budete cítit nejlépe. Můžete si pořídit šaty, které důkladně kopírují křivky nebo naopak oversized model, který připomíná volnější svetr v prodloužené délce. Také můžete vybírat mezi mini i šaty sahajícími pod kolena, kousky s rolákem, zdobenými páskem nebo dokonce s potiskem. Kromě toho, že jsou pletené šaty maximálně pohodlné a pro zimní dny jako stvořené, jsou také neuvěřitelně variabilní. Na denní rande je můžete nosit s kozačkami a elegantním kabátkem, na večer do baru zvolte kotníkové biker boots a kožený křivák.

Svetrové šaty – RESERVED (patro 0), Boty a kabát – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka – vlastní, 

2. Bílá košile a koženkové kalhoty

Když nevíte, co na sebe na rande a máte zrovna náladu na své oblíbené koženkové kalhoty či džíny, vezměte si k nim klidně bílou košili. Velmi trendy volnočasovou kombinací jsou kalhoty rovného střihu (s ohrnutými nohavicemi), bílou rozhalenou košilí, černým páskem a koženou biker bundou. Bílá košile je jedním ze základních stavebních prvků šatníku, klasickou bílou košilí se v podstatě nedá nic zkazit. Důležité je správně ji zkombinovat s ostatními kousky z šatníku a především s doplňky.

Kabát – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka a boty– vlastní, košile a kalhoty – Marks & Spencer (patro 0, +1)

3. Malé černé

Malé černé šaty jsou naprosto nezbytným kouskem každého dámského šatníku. Vzít je můžete do města s teniskami nebo na večírek s lodičkami. Vyrazit na rande v nich můžete opravdu kamkoliv. Na denní schůzku na oběd či kafe obujte pohodlné kotníčkové boty či kozačky a kabátek či sáčko. Outfit rozsviťte barevnou kabelkou nebo šperkem. Na večeři či do divadla k nim obujte zajímavé boty na podpatku a do ruky vezměte psaníčko.

Šaty a sako – RESERVED (patro 0), kabelka – vlastní, boty – Baťa (patro –1)

 

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
13.4.2015
Od Petera