MALL STYLE 44

30.8.2017

Srpen se pomalu láme v září, a tak jsme se šli podívat, jak si návštěvníci PALLADIA užívají posledních teplých dnů a jaké outfity pro ně zvolili. Většina slečen využila posledních možností, kdy budou moci ukázat své letní šaty a sukně. Muži se zase procházeli po obchodním domě v pohodlných kouscích, kterým ale rozhodně nechyběla nápaditost a styl.

ALL BLACK

Tato mladá nakupující vsadila na nestárnoucí černou klasiku. Slečna má dokonalé křivky, tudíž na ní černé mini vypadají naprosto skvostně. Mladá dáma nám také ukázala, jak nosit letní trend, který si vydobyl na módním poli pevnou pozici a kterým není nic jiného, než odhalená ramena. Celočerný look pak skvěle doladila elegantní kabelkou s hnědým koženým páskem a sandálky s kamínky, které dotáhly look k naprosté dokonalosti.

Red riding hood

Tento mladý pár mě zaujal na první pohled. A to jak díky krásným šatům jeho něžnější polovičky, tak díky cool outfitu té silnější. Šaty ve stylu Červené Karkulky se jednoduše nedaly přehlédnout. Pokud tedy chcete být vidět na první pohled, vsaďte na tuto barvu i vy. No a pro muže neexistuje snazší návod na to, jak se obléknout rychle a stylově zároveň. Ležérními béžovými kalhotami doplněnými cool modrou košilí a teniskami nikdy neuděláte chybu.

Back to school

Tyto dvě mladé slečny mohou být skvělou inspirací na outfity pro první školní den. Back to school outfitům vévodí zajímavé tenisky, které nesmí chybět žádnému cool školákovi. Zda k nim zvolíte šortky a batoh jako slečna vlevo či sukni a kabelku jako slečna vpravo, to už je jen na vás. Obojí je dovoleno.

Skater boy

Tenisky a ležérnost vládnou i tomuto looku. Tento mladý muž vsadil na skate klasiku. Tedy pohodové šortky, tričko, farmářská košile a tenisky Nike Roshe One. Ty se vyznačují skvělým materiálem, který umožní vašim nohám dýchat. Tento typ Niků má u uživatelů veliký úspěch. Od svého vydání v roce 2012 se tento model stal prakticky legendou, tudíž pokud se chcete cítit pohodlně a vypadat jako pravý skejťák, rozhodně neváhejte a pro jedny si také skočte. 

Mint

Jestli nějaká barva rozzáří váš look, je to dozajista mint modrá. Na ni vsadila i tato mladá slečna, která v tomto odstínu zvolila celé šaty. Ty vypadají díky trendy barvě a podšívce s volánkem jako by patřily něžné víle. Pokud tedy máte pocit, že vašemu šatníku něco chybí, dodejte mu hravost díky kouskům v těchto mentolových odstínech. 

Klára
Mohlo by vás zajímat