Inspirujte se letním street stylem a buďte trendy!

3.6.2017

Co nosí styloví návštěvníci na módní přehlídky? Přece ty nejstylovější kousky! Právě hosté na různých fashion akcích často určují styl ještě výrazněji než samotná show. Proto okoukejte jejich modely z první ruky a buďte o krok napřed.

# BOŽSKÉ ŠATY

Osvojte si ženský styl a buďte nepřehlédnutelná! Sáhněte po výrazných šatech v hřejivých odstínech, ve kterých budete nejen nabitá extra dávkou energie, ale zároveň z vás kolemjdoucí úžasem nespustí oči. Nosí se volány, proužky, potisky a snad všechny různé délky!

Červené, H&M  (patro -1, 0). Žluté s květinami, TOPSHOP (patro +1). S proužky a žluté, oboje dostupné v MANGO (patro +1). 

# CRAZY DOPLŇKY

V létě prostě nesmí být nuda! Upusťte proto uzdu své fantazii a pořiďte si nepřehlédnutelný trendy doplněk. I maličkost ve výrazných barvách, netradičním tvaru nebo oslnivých potiscích, dokáže vyzdvihnout jednoduchý outfit a dodat mu cool letní šťávu.

Klobouk a fialové brýle, H&M  (patro -1, 0). Ponožky s kaktusem a lak na nehty,  TOPSHOP (patro +1). Kabelka a peněženka, MANGO (patro +1). Slaměná kšiltovka,  Lindex (patro 0). Brýle Ray-Ban, Eiffel optic (patro 0).

# NÁPADITÉ KALHOTY

Letos zapomeňte na klasické skinny. Nosí se totiž volné nebo flare (do zvonu) střihy, které jsou vzdušné a taaak stylové. Myslete jen na to, že tříčtvrteční cluottes nohavice ubírají pár centimetrů, a tak si skvěle rozumí především s botami na podpatcích. K dlouhým délkám ale vypadají skvěle i pantofle nebo espadrilky.

Khaki a žluté, oboje dostupné v TOPSHOP (patro +1). Černobílé, M&Co. (patro +1). Béžové, MANGO (patro +1). 

# ORIGINÁLNÍ BOTY

Oživte tričko a džíny těmi nejbarevnějšími botkami. Nosí se nejen klasické snadály a boty na platformě, ale i oblíbené espadrilky nebo letošní novinka takzvané Mules (pantofle na i bez podpatku). Parádu uděláte například v botách v barvě slunce, pastelových tónech nebo tropických potiscích.

  1. Žluté mules, TOPSHOP (patro +1) 2. Oranžové na platformě a 3. oranžové nazouváky, MANGO (patro +1) 4. Espadrilky Toms, Office Shoes (patro -1) 5. Fialové sandálky, H&M  (patro -1, 0) 6. Červené střevíčky, Deichmann (patro -2).

Foto: Pinterest.com, Cosmopolitan.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat