Tyhle jarní kousky prostě musíte mít!

4.4.2017

Jaro je plné nových zážitků, vztahů, dobrodružství změny image i trendy módních kousků. Jaké prvky by vám v letošních kolekcí neměly uniknout prozradili světoví návrháři už v zimě. Těšte se na spoustu ženskosti, něžnosti, ale i na výrazné vzory, barvy a střihy.

# OBLEČENÁ NEOBLEČENÁ
Znáte pohádku Koloběžka první? Už hlavní postava Zdenička věděla, že rafinované oblečení dokáže doslova divy. Pokud si troufáte, odhalte na jaře trochu víc kůže, než jste obvykle zvyklé. Průsvitné materiály a pastelové barvy jak z pohádky z vás udělají křehkou lesní vílu. Vždy si ale dejte pozor na to, že musí být odhaleno vždy jen tak akorát, aby výsledek nepůsobil vulgárně. Pod podobné průsvitné vršky si proto raději oblečte zajímavý krajkový bralette.

Černé body, Etam (patro -1). Mentolová halenka, H&M (patro -1, 0). Top s růžemi, MANGO (patro +1). Béžové body,  TOPSHOP (patro +1).

# HRA KOSTEK
Že se jaro bez barev neobejde? Pak vás jemná černo-bílá kostka přesvědčí o opaku. Tenhle vzor je totiž letos opravdovým hitem a najdete ho téměř na každém módním kousku. Pokud chcete být extra v kurzu, propojte kostkovaný model ještě s trendy volánky nebo dívčím nabíráním. Dejte si jen pozor na to, že rafinovaný vzor může rozšiřovat, a tak je potřeba zacházet s ním obezřetněji.

Sukně a nabírané šaty, H&M (patro -1, 0). Šaty s přezkamiTOPSHOP (patro +1). Šaty s páskem, Orsay (patro 0).

# JARNÍ ŽLUŤÁSEK
Žlutá vás rozzáří, dodá vám jarní svěžest a nabije vás extra dávkou energie. Tak proč ji nezkusit, když se do ní zamilovali i takřka všichni světoví návrháři? Pokud jste přesvědčená, že vám odstíny slunce nesluší, pak jste jen ještě nenašla ten pravý. Nosí se totiž tóny od citrónové, vanilkové až po teplejší hořčičné. Svou žluťáskovou favoritku si tak najde opravdu každá!

Hořčičný top a květovaný overal, MANGO (patro +1). Mokasíny, H&M (patro -1, 0). Kalhoty, Promod (patro 0). Brýle, Lindex (patro 0). Šaty, TOPSHOP (patro +1).

# ZAMĚŘENO NA DETAIL
Ach ta něžnost! Pořiďte si letošní sezónu alespoň jeden módní kousek plný výšivek, vzdušných materiálů a jemného zdobení a oslňte svou ženskou energií. Pokud nejste zrovna romantička, oblíbíte si originální doplňky, které celý outfit rozzáří a projarní. Dejte šanci květům, volánům a pastelovým tónům a buďte křehce neodolatelná!

Květované šaty a mentolové nazouváky, H&M (patro -1, 0). Šaty se širokými rukávy, MANGO (patro +1). Pantofle, kryt na mobil a plavková podprsenka, TOPSHOP (patro +1).

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
14.11.2013
Od Thea