Pořiďte si outfit Oskarové Emmy Stone!

28.3.2017

Mladá herečka Emma Stone vám prostě nemohla uniknout. Zatímco z dřívějška ji můžete znát třeba z trefné komedie Easy A nebo Bláznivá, zatracená láska letos zazářila v muzikálním filmu La la Land. Za svůj výkon si dokonce zasloužila i Oscara, a tak je jasné, že o Emmě ještě hodně uslyšíme. Není ale jen skvělou herečkou, má také cool uvolněný styl, který můžete i vy hravě napodobit! Vystačíte si s padnoucími džínami, botami bez podpatku a originálním vrškem. Takže jak na to?

# Pruhy & Kostky

Nosíte s oblibou námořnické svetry, ale zároveň se nechcete vzdát ani trendy dřevorubecké košile? Žádný problém! Emma svým outfitem demonstruje, že tyhle dva vzorované topy se dají skvěle kombinovat. Základem jsou jinak velké vzory a barvy a šikovné vrstvení. Pokud je vršek sám o sobě dost výrazný, pak by měl být zbytek modelu střídmější. Vystačíte si s elegantním tmavým kabátem, oblíbenými tmavými skinny džínami a hnědými kotníčkovými botami. Prostě fajn outfit do práce i na kafe s kámoškou. Na jaře můžete kabát nahradit třeba koženou bundičkou, která je stálicí každé módní sezóny.

Svetr, Lindex (patro 0). Košile, Levi’s® (Patro -1). Brýle Ray-Ban, Eiffel optic (patro 0). Džíny, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, H&M (patro -1, 0). Kotníčkové boty, Baťa (patro -1).

 

# Se psem stylově

Běžné denní povinnosti se nevyhýbají ani světovým celebritám. I Emma tak pravidelně venčí svého chlupatého mazlíčka, ale na ošuntělé tepláky u ní rozhodně zapomeňte. Raději si oblékne vintage roztrhané džíny, jarní béžový kabátek, tajemné tmavé brýle a pohodlné polobotky. Čepici můžete na jaře vystřídat třeba za trendy kšiltovku, která bude letos extra v kurzu. A jak ještě víc zazářit? Tak třeba když sladíte vodítko s některým z dalších módních doplňků. Pak vynesete jednoduchý outfit na módní výsluní!

Volné džíny, H&M (patro -1, 0). Kabát, MANGO (patro +1). Boty, Deichmann (patro -2). Sluneční brýle, Lindex (patro 0). Čepice, H&M (patro -1, 0).

# Krok vpřed v pastelových botách

Barvy vám zaručeně zvednou náladu, proto se jimi nebojte obklopit, kde se jen dá. Blondýnkám i tmavovláskám sluší pastelové tóny, které najdete v jarních kolekcích téměř na každém módním kousku. Krok tím správným směrem uděláte stejně jako Emma v růžových polobotkách, ležérní čepici a modrém sáčku. Experimentům s barvami se meze nekladou, pokud k sobě tóny ladí, můžete jich kombinovat klidně i víc zároveň. Letos se nosí jemná lila barva, svěží mentolová i sladká růžová, tak hurá na nákupy!

Kabelka přes rameno, H&M (patro -1, 0). Sako, MANGO (patro +1). Boty, Deichmann (patro -2). Čepice, TOPSHOP (patro +1). Džíny, RESERVED (patro 0).

# Ležérně a trendy

Emmu potkáte na ulici buď jak venčí svého psa, nebo jak si pochutnává na ranní kávě. Tak či onak je její outfit vždy jednoduchý, ale přesto šmrncovní. Oblíbila si oversize košili, která se dá nosit na sto různých způsobů, tmavé džíny, pohodlné nazouváky a shopper tašku. Plátěnou tašku můžete nahradit ještě stylovějším kouskem. Například růžová kabelka s potiskem je jasnou trefou do černého.

Košile, TOPSHOP (patro +1). Nazouváky Toms, Office Shoes (patro -1). Kafe, Starbucks (patro -2, nebo -1).  Taška, Tally Weijl (patro -1). Džíny, H&M (patro -1, 0).

Foto: Pinterest.com

 

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat