S jakými retro kousky letos zabodujete?

27.6.2016

O tom, že se móda neustále vrací, není pochyb. Zaměřili jsme se na top retro kousky sezóny. Seznamu vévodí džínové sukně, trička na ramena a šněrování na všechny způsoby. Udělejte si příjemný den v PALLADIU a najděte si svoje must have kousky, třeba ještě dnes!

 

#Džínové sukně

Džínové sukně letos zažívají pořádný comeback! Toho je důkazem například pařížský outfit Seleny Gomez, která svým vyšperkovaným lookem dokázala, že denimové sukně jsou prostě a jednoduše nesmrtelné. Krásná zpěvačka zvolila džínovou mini s raw hrubě ustřiženým lemem, kterou seženete například v H&M. Pokud jste ještě o kus odvážnější a troufnete si na plísňovou džínovinu, zajděte do britského řetězce TOPSHOP. Tento rockerský úlovek, dodá každému outfitu punc originality.

hl

4

Džínová sukně, TOPSHOP (patro +1). Světlá džínová sukně, H&M (patro -1, 0). Plísňová sukně, TOPSHOP (patro +1).

#Trička  a šaty na ramena

Takzvané off-shoulders shirts si zamilovala i módní guru Olivia Palermo. A my se vůbec nedivíme! Topy a šaty na ramena jsou totiž dvojí výhrou. Odhalená ramena působí svůdným, ale zároveň romantickým dojmem. Získejte sebevědomí díky střihu, ve kterém si budete připadat něžně a žensky, a díky kterému vám budou muži v létě padat k nohám. Vždyť co je hezčí, než kus odhalené opálené kůže.

3

5

Veškeré topy a šaty, MANGO (patro +1).

#Šněrování

Po dlouhé době se na scénu opět dostává módní trend, který na vás ocení i druhá drsnější polovička. Šněrování je pro letošek trendem číslo jedna, což dokazuje mimo jiné i jeho popularita mezi tak zvučnými módními jmény jako je Gigi Hadid či Emily Ratajkowski. Tento módní výstřelek představuje skvělou cestu, jak toho víc odhalit a zároveň zůstat vkusnou a elegantní.Trendy zavazovací body najdete v TOPSHOPU, košili zase v  ESPRITU.

2

7

Červené a šedé body, TOPSHOP (patro +1). Pruhované tričko se šněrováním, ESPRIT (patro +1).

Zdroje veškerých fotek: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat