Vyzkoušejte novou kůži

4.1.2015

Letošní zima připomíná jízdu na horské dráze. Zima, teplo, zima, teplo… a to pořád dokola. Buďte šik a připravené, až se zase zhoupneme do zimní části naší jízdy. Poradíme vám, které zimní kousky letos frčí a které se v letošních zimních výprodejích vyplatí ulovit za výhodnou cenu. Vyzkoušejte novou kůži!

 

Kožešiny nejsou jedinou trendy záležitostí ze zvířecí říše, pro kterou byste měli utrousit korunu. Stejně mocným lákadlem jsou i hadí potisky a jejich kůže či imitace – konkrétně KRAJTA. V zimní kolekci módní značky Bottega Veneta můžete vidět různé podoby hadích kabelek a jsou opravdu luxusní. Při výběru kabelky doporučujeme vsadit na kombinaci s lakem či kovovými prvky. Doplněk by měl samozřejmě ladit s botami, ale není podmínkou, abyste nosila hada i na nohou, stačí ho mít v ruce 🙂 Zde opět platí, méně je někdy více. Vyrazíte-li si do města s hadím doplňkem v podpaží, myslete i na zbytek outfitu. Kabelka či boty jsou v tomto případě hlavním středem zájmu, proto zbytek dolaďte velice jednoduše a střídmě – žádné další zvířecí vzory či násilné barevné kombinace.

kolaz-hadi

Černé psaníčko, WOJAS (patro -1). Cihlové boty, TOPSHOP (patro +1). Černé boty, Office Shoes (patro -1). Balerinky, RESERVED (patro 0). 

 

Máte-li ráda výraznější barvy, nebojte se poohlédnout po hadích high heels třeba v červené barvě. Elegantní chůzí na opulentních zvířecích podpatcích budete okolní přihlížející zvedat ze židlí 😉 Šlápnutím vedle nejsou ani boty v klasické černé, zde opět záleží na výběru ostatních částí outfitu. V případě, že se chystáte na pracovní večeři, oblékněte k nim třeba černé, úzké, kožené kalhoty a průsvitnou košili stejné barvy. Vašemu kolegovi dáte najevo, že jste tajemná a chick, a že jeho jen tak nebudete 😉

kolaz-hadi1

Červená taška, WOJAS (patro -1). Černé boty na šněrování, Guess Footwear (patro +1). Černé boty, TOPSHOP (patro +1). Obal na telefon, H&M (patro 0, -1). 

 

Máte dojem, že nosit na rameni hadí kabelku v časovém rozmezí 9–17 h, nám známém jako pracovním, je přehnaně posh? Omyl! Pokud vás to jen napadlo, zapracujte buď na svém sebevědomí nebo se poučte od těch nejpovolanějších. Kreativní ředitelka značky Gucci Frida Giannini (od značky odchází v únoru 2015) skrze jarní kolekci nastíňuje, jak snadno a vkusně zkombinovat zvířecí a rostlinné vzory. Pastelové barvy a přírodní motivy jsou ideální variantou pro outfit do práce. Budete působit pohodově a svěže.

kolaz-hadi2

Malá šedá kabelka, TOPSHOP (patro +1). Růžovo-šedivá kabelka, Guess (patro +1). Šátek, H&M (patro 0, -1). Šedo-béžová kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Hnědá kabelka, Baťa (patro -1). Páskové boty, TOPSHOP

 

Tak co myslíte, je tento trend i pro vás?

Peter
Mohlo by vás zajímat