Trička s potiskem jsou hitem měsíce! Jak je nosí celebrity?

15.7.2017

Módní vlna v podobě grafických triček, která doslova zaplavila Instagram, je skvělou cestou, jak vyjádřit své názory nebo ukázat okolí, kdo jste a co máte rádi. Trička s potiskem jednoduše letí. Oblíbily si je všechny blogerky a modelky a my se jdeme podívat na to, kde v PALLADIU trendy grafická trička koupíte. Jestli si vyberete ty s vtipnými nápisy, kapelami nebo filmovými motivy, to už necháme jen na vás!

#SLOGAN

Ukažte svůj názor celému světu! Jak? Pomocí cool trička se sloganem. Tuto fashion vlnu odstartoval módní dům Christian Dior a cool trička vyjadřující nejrůznější životní postoje si rychle získala oblibu u celebrit a blogerek. Nejvíc nás pobavil nápis na tričku modelky Cary Delevingne „Last clean T-shirt“. Pokud vás tato módní vlna oslovila, nebojte se po jejím vzoru také sáhnout po nějakém kousku, kterým svému okolí zlepšíte den. Můžete také apelovat na lidi například pomocí trička se sloganem „VOTE“. 

1. a 2. Tričko s potiskem, H&M (patro -1 a 0). 3. a 4. Tričko s potiskem, TOPSHOP (patro +1). 5. Tričko You go girl, H&M (patro -1 a 0). 6. Tričko girl power, Tally Weijl (patro -1). 

#DISNEY & FANTASY

S výrobou triček s kreslenými postavičkami pro dospělé začal v odvětví high fashion italský módní velikán Gucci. Ten tuto módní vlnu rozjel s oblíbeným psím hrdinou Snoopym. A jak už to tak bývá, netrvalo dlouho a trička s kreslenými postavičkami se začala objevovat všude. A my jsme jedině rádi! Každý den jednoduše nemáme chuť na elegantní outfity. Stejný názor sdílejí i celebrity, které nosí trička s Disney postavičkami dennodenně. Tak buďte hravé a rozzařte svůj outfit roztomilým kouskem s Mickey Mousem nebo třeba Star Wars.

1. Tílko s Mickey Mousem, Tally Weijl (patro -1). 2. Tričko Star Wars, TOPSHOP (patro +1). 3. Tričko s Mickey Mousem, H&M (patro -1 a 0). 4. Tričko s buldočkem, Lindex (patro 0).

#ROCKBABE 

U triček s rockovými kapelami je třeba trochu obezřetnosti. Nenoste je jen proto, že se vám líbí jejich design. Mít na sobě tričko kapely, od které neznáme ani jednu písničku, by se vám mohlo rychle vymstít. Ovšem pokud jste skalní fanynkou některé z kapel, tak vězte, že když to dáte najevo tričkem, tak budete momentálně absolutně šik. Sportovní tričko s kapelou se vůbec nebojte doladit elegantní pouzdrovou sukní a podpatky. Ty dodají vašemu outfitu na ženskosti.

 1. Tričko s chokerem,TOPSHOP (patro +1). 2. Too wild tričko, MANGO (patro +1). Rocková trička 3, 4 a 5 H&M (patro -1 a 0).  

 Zdroj veškerých fotografií: PR, Instagram

Klára
Mohlo by vás zajímat
26.4.2016