Get the look – modelek Victoria´s secret

25.10.2016

Modelky Victoria´s Secret dokazují, že jejich styl je skvělý i mimo přehlídková mola. Jejich vytříbený vkus předvádějí v předních světových metropolích a outifty mají vyladěné vždy do posledního detailu. Jejich styl můžete snadno napodobit a míry 90-60-90 rozhodně nejsou podmínkou!

PRIM HRAJE ČERNÁ!

Letošní podzim se všechny slavné topmodelky rozhodly obléknout od hlavy až k patě do černé. Jejich siluety sice zeštíhlit nepotřebují, ale i tak dobře vědí, že tmavé barvy lichotí každé postavě. Abyste byla letos extra v kurzu, nezapomeňte na originální materiály. Skvěle vypadá kůže, samet nebo satén.

Taylor Hill

Mladička americká modelka je andělem Victoria´s Secret jen chvíli, ale i za tak krátký čas se do historie módní značky neodmyslitelně zapsala. Pokud chcete vypadat jako Taylor, pořiďte si oversized huňatý rolák, černý kabát pánského střihu, sexy kalhoty koženého vzhledu a typické podzimní kotníčkové boty. Výsledek bude nadčasový a stylový.

111

Svetr, MANGO (patro +1). Kotníková kozačky, F&F (patro +1). Kožené legíny, TOPSHOP (patro +1). Kabát, H&M (patro -1, 0).

Candice Swanepoel

Topmodelka Candice je jednou z hlavních tváří značky spodního prádla. Miliony fanoušků si získala nejen díky blonďaté hřívě a andělské tváři, ale i elegantnímu vytříbenému vkusu.  Navíc nedávno porodila zdravého chlapečka! Pokud chcete být jako Candice, pořiďte si trendy semišové šaty, klasického koženého křiváka a elegantní černé lodičky. Vězte, že i v tmavých odstínech budete nepřehlédnutelná!

 

222

Šaty, MANGO (patro +1). Psaníčko, H&M (patro -1, 0). Kožená bunda, Lindex (patro 0). Brýle, H&M (patro -1, 0). Lodičky, Deichmann (patro -2).  

 

Sara Sampaio

O Saře se mluví jako o nástupkyni oblíbené Adriany Limy. Jejími hlavními znaky jsou exotická krása, pronikavé modré oči a dívčí hravý styl. Její outfit v sobě skýtá hned několik hlavních podzimních trendů. Sara nedá dopustit na moderní klobouk, propínací áčkovou sukni a extra stylové kozačky nad kolena. Outfit se hodí i na zimu, stačí ho doplnit zábavnými punčochami a přes ramena přehodit vyteplenou džínovou bundičku.

333

Svetřík, Orsay (patro 0). Sukně, H&M (patro -1, 0). Klobouk, TOPSHOP (patro +1). Vysoké kozačky, H&M (patro -1, 0).

Josephine Skriver

Josephine je andílkem Victoria´s secret teprve rok, ale i tak má v populární skupině topmodelek významné místo. Její styl je originální a trochu drsnější. Miluje cokoliv rockerskéhokožené bundy, roztrhané kalhoty, zipy nebo cvočky. Právě černá je její oblíbenou barvou,  proto se neváhá oblékat od hlavy až k patě do tmavých tónů . Základem je kožený křivák, skvěle padnoucí černé legíny a kotníkové boty na podpatku.

4444

Triko, MANGO (patro +1). Legíny, H&M (patro -1, 0). Křivák, TOPSHOP (patro +1). Kotníkové boty, MANGO (patro +1). Psaníčko, Deichmann (patro -2).

 

Foto: Archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat