Get the Kelly Osbourne punk look!

15.9.2015

Do povědomí veřejnosti se spolu se svou kontroverzní rodinou zapsala díky TV seriálu jako rozmazlená, obtloustlá puberťačka. Minulo mnoho let a z ošklivého, nezbedného káčátka se, přes všechny vzestupy a následné pády, vyklubala sebevědomá, charismatická a nadaná mladá žena, která si nejen drží svůj osobitý styl, ale má tu moc určovat styl i druhým. Kelly Osbourne je zkrátka punkerka celou svou duší.

O tom, že zpěvačka Kelly Osbourne celoživotně bojuje s nadváhou, píší snad neustále všechny bulvární plátky. Za poslední rok se ale vybalancovala na snesitelnou a pro ní přijatelnou váhu, a tak „the end of bad story“. Přesuňme se ale směrem k módě! Mě především zajímá, jak takový punk look podle Kelly vlastně vypadá…

K koláž_1

Přívěsek křížek, Bijou Brigitte (patro -1). Šaty, H&M (patro 0, -1). Kabelka + brýle + boty TOPSHOP (patro +1). Bunda, MANGO (patro +1). 

Kelly Osbourne, je žena s duší rebelky a citem pro eleganci. Ve svých „streetstylových“ outiftech mísí drsné prvky punku s ženskostí. Křivák je jejím nedostatkovým zbožím a svůj módní život si bez něho nedokáže představit. Často bundu kombinuje s basic kouskydlouhými šaty nebo tričkem s potrhanými džíny. Kabelka a boty jsou pak právě v elegantním duchu. Potrpí si však i na noblesní kousky, dlouhé róby či malé černé, se kterými ráda zazáří mezi smetánkou. Kelly je i módní designerkou, není proto divu, že se sem tam ukáže v šatech ze své kreativní dílny.

K koláž_2

Tričko, H&M (patro 0, -1). Boty, Guess Footwear (patro +1). Džíny, Tally Weijl (patro -1). Brýle, TOPSHOP (patro +1). Bunda, MANGO (patro +1). Kabelka, Guess (patro +1). 

Ani ne tak oblečení, ale především zpěvaččiny vlasy vyzařují tou pravou punkovou náladou! Za svůj život už zvládla vyzkoušet černou, šedou, červenou, blond i růžovou. Našla se až ve fialové, kterou si drží už pár let. Stejně divoká je i historie jejích „sestřihů“ – byla dlouhovlasou lolitkou, přísnou Kleopatrou nebo divokou punkerkou 😉 Kelly má za sebou už pěknou řádku změn. Ale právě výrazným a originálním vlasovým lookem je charakteristická! Pokud si potrpíte stejně jako ona na rebelský styl, zaměřte se na své vlasy a přitvrďte právě u nich! Bude to stát za to 😉

kelly vlasy-koláž

Kelly Osbourne byla se svými módními výstřelky dříve proslulá! Před třemi lety se například na veřejnosti objevila s odbarveným obočím a tvrdila, že to udělala kvůli focení. Jaká byla pravda, to už se nedozvíme. Jisté je, že aktuálně by tato mladá Angličanka nevyšla ven bez svých precizně namalovaných kočičích linek. Libuje si v dramatickém líčení, perleťových stínech i výrazné barvě rtěnky. Od přírody má kvalitní pleť, a tak o zdlouhavém nanášení podkladu není v jejím případě řeč.

kelly makeup-koláž

Colorful 5 Eyeshadow Palette – N°10 Milk To Dark Chocolate, Parfumerie SEPHORA (patro 0). Lesky na rty New Lip Gloss, Dermacol (patro -2). Tekuté linky Liquidlast Liner + Oční stíny Veluxe Pearlfusion Shadow – peachluxe, M.A.C Cosmetics (patro -1). Řasenka The Mascara – Volume, Length & Definition, Parfumerie SEPHORA

Kelly je závislá na kvalitní kosmetice, minulý rok dokonce se svou matkou spolupracovala na limitované edici se značkou M.A.C Cosmetics. K mému překvapení nešlo o tmavé palety stínů a těžké rtěnky, ale o veselou, světlou kolekci dekorativní kosmetiky. No posuďte sami.

IiFaaa5MM8Ox

Zdroj fotografií: pinterest.com

Peter
Mohlo by vás zajímat
23.6.2013
Od Adéla