#HOT: Plážové doplňky, se kterými zazáříte!

20.7.2017

Nechcete na pláži splynout s davem? Tak to se nemusíte bát! S našimi tipy na ozvláštnění beach looků rozhodně nezapadnete! Jediným stavebním kamenem plážových outfitů už totiž dávno nejsou jen bikini, prim mohou hrát i originální doplňky! Které to jsou? 

1. Cool šátek na několik způsobů

Jestli vám nějaký doplněk nesmí letos v létě chybět, je to rozhodně stylový bandana šátek. Nejenže skvěle ozvláštní váš look, ale zároveň vás bude i chránit před sluncem. Dá se totiž nosit na několik způsobů. Jako čelenka, jako pokrývka hlavy, která vás ochrání před paprsky nebo jako gumička do culíku. A pokud vás na hlavě omrzí, můžete si ho uvázat jako cool doplněk na vaši kabelku.

 

Červený, khaki a tygří šátek, H&M (patro -1 a 0). Zlatý šátek, TOPSHOP (patro +1). Bílý šátek s modrými vážkami, Marks & Spencer (patro 0 a +1). Červený šátek, TOPSHOP (patro +1). 

2. Slamáky a stylové brýle

Pevnou pozici mezi aktuálními plážovými trendy si vydobyly slamáky. Ty jsou také dvojí výhrou. Nejenže dotáhnou váš beach look k dokonalosti, ale ještě vás uchrání před úpalem. Nosí se všechny druhy i styly. Jestli si vyberete ten klasický béžový, nebo originální černobílý s barevnými pom pomy, to už necháme jen na vás. No a co nesmí chybět na pláži jednoduše nikomu? No přece sluneční brýle. Ty už nejsou jen nutným kouskem, který chrání vaše oči, nýbrž stylovým doplňkem. Letos frčí lenonky a zrcadlovky s barevnými skly!

Klobouk se třemi pompomy, TOPSHOP (patro +1). Černý klobouk, Claire’s (patro -1). Klobouk s růžovým pruhem, pom pomy a nápisem, MANGO (patro +1). Veškeré brýle, Ray Ban, Eiffel optic (patro 0). 

3. Vzdušné kimono nebo overal přes plavky

Mezi plážové bestsellery dozajista patří i trendy kimona. Vypadají efektně a jsou praktické. Při odchodu na pláž si je jen přehodíte přes plavky a u moře je svléknete během několika vteřin. Pokud jedete do destinace, kde je opravdu pořádné vedro, vsaďte na síťový overal přes plavky. Je sexy a díky jeho transparentnosti v něm nezaniknou ani vaše originální bikini.

Kimono s třásněmi a síťový overal přes plavky, TOPSHOP (patro +1). Kimono s květinami, H&M (patro -1 a 0). Vzorované kimono, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: PR, Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat