Trendy mikiny 3x jinak

22.2.2017

 

Mikina už dávno není jen sportovní kousek, který nelze nosit nikam jinam, než do fitka. Právě naopak! Pozvedněte pomocí trendy doplňků a neotřelých kombinací mikinu na zcela novou úroveň. Outfity předních blogerek a celebrit vám poslouží jako jasný důkaz a skvělá módní inspirace.

Vyměňte cool mikinu za zimní svetry

Kombinace stylových kozaček nad koleno a vlněného dlouhého svetru milujete, ale už vás nebaví ten pocit zimy, který ve vás toto spojení evokuje? Tak to pro vás máme skvělé řešení. Nahraďte huňaté svetry svěží mikinou. Ta má totiž momentálně zelenou i třeba k elegantním vysokým kozačkám. Tuto na první pohled zvláštní kombinaci odstartovala Rihanna svojí Puma kolekcí na newyorském fashion weeku a celebrity se jí doslova nemůžou nabažit. Inspirujte se jejich ultra moderními looky i vy a vyrazte do ulic v neotřelé kombinaci, díky které budete zaručeně šik.

Dlouhá růžová mikina,  TOPSHOP (patro 1).  Béžová mikina s nápisem,  MANGO (patro 1).  Dlouhá šedá mikina,  TOPSHOP (patro 1). 

Slaďte mikinu se sakem či košilí

Outfity níže jsou jasným důkazem toho, že elegance a pohodlí se nevylučují. Uvolněná mikina vypadá totiž skvěle i ve společnosti chlupaté vesty, trendy sáčka či bílé košile. Nemusíte se bát zvolit ani mikinu s nápisem. Pouze v případě, že máte v práci předepsaný sofistikovaný dress code, volte mikinu bez nápisu a nevýrazných barev. Ani tak se ale nemusíte bát ji sladit i s jinak elegantními kousky. Za nás mají tyto nevšední kombinace rozhodně palec nahoru.

Šedé mikiny s potisky,  TOPSHOP (patro +1). Červená mikina s nápisem, Tally Weijl, (patro -1). Šedá mikina s krajkou, TOPSHOP (patro +1). Růžová, béžová a černá mikina s nápisy,  MANGO (patro +1).

 

Pohodový sportovní look do fitka i do ulic

Buďme upřímné. Důvodů, proč se vyhýbáme fitku existují stovky, ne-li tisíce. Bolí mě hlava, venku fouká, nebo naopak venku je moc hezky na to trávit čas zavřená v tělocvičně a tak dále. Jedním z nich taky může být to, že se nám nechce převlékat z pohodlného domácího oblečení a tak raději zůstaneme doma, což si pak ale vyčítáme. Těmto výčitkám můžete učinit konec pomocí stylového outfitu, ve kterém můžete vyrazit z fitka rovnou do ulic. Ten si oblíbila například topmodelka Gigi Hadid (první a čtvrtá fotka), která tílko a legíny doplnila trendy krátkou mikinou. Nebo v případě chladnějších dnů si přes cool šedou mikinu s tepláky hodila nestárnoucí kožený křivák, který se hodí jednoduše ke všemu. Pokud se přeci jen necítíte na to, chodit ve městě v legínách či teplácích, vyměňte je za džíny. Ovšem mikinu si v žádném případě sundavat nemusíte. Look Kendall Jenner na první fotce je jasným důkazem toho, že vypadá bezchybně i v kombinaci s černými kalhoty a koženou bundou.

Růžová mikina, mikina s nápisem, béžová mikina a krátká mikina,  H&M (patro -1, 0). Šedá Nike mikina, SPORTISIMO (patro -2).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

 

Klára
Mohlo by vás zajímat