MALL STYLE 38

19.2.2017

Zima byla dlouhá, a tak se většina milovníků módy rozhodla, že se s ní alespoň prostřednictvím svých outfitů rozloučí. Mezi ně dozajista patří i návštěvníci PALLADIA, kteří se vydali okouknout nové jarní kolekce nebo možná i ulovit pár posledních kousků ve slevách v trendy outfitech, které neměly s nudnými zimními looky plné tmavých barev nic společného. Právě naopak! 

Oživte kabáty barevnými prvky

Trendy kabátek této mladé slečny nás zaujal na první pohled. Nejenže je z cool kožešiny, která se drží už druhou zimu na módním výsluní, ale dokonce kabát ozvláštnila o barevné prvky. Ty představují skvělý způsob, jak ozvláštnit černé zimní looky. Mladá zákaznice se nebála výtáhnout ani džíny s cool dírou na kolenou, které evokují jaro. V kombinaci s vysokými kozačkami, které letos skloňuje dnes a denně každý znalec módy, se ale dají nosit i v zimě.

Vyměňte kabelku za batůžek

Tato mladá slečna už na zimu úplně rezignovala a místo kozaček si obula svěží tenisky Adidas Superstar. Ty jsou nejžádanějšími stálicemi na poli tenisek  a rozhodně s nimi neuděláte chybu ani k elegantním outfitům. Tenisky mají totiž zelenou i k elegantním kabátům. Dalším super způsobem, jak oživit váš look je trendy baťůžek s cvočky doplněný o chlupatý pompom. Ty letí v různých barvách, takže si ten pravý vybere prostě každý.

V hlavní roli polobotky na platformě

Tato usměvavá mladá slečna se nebála zvolit celý kabát ve výrazné barvě. Vínová tak skvěle oživila její únorový look. Ten je naprosto bezchybný také díky stylové huňaté šále, která vám rozhodně nesmí chybět. A co look dotáhlo k naprosté dokonalosti? Polobotky na platformě! Poté, co je poprvé předvedla slavná návrhářka Stella McCartney, se tyto boty staly must-have kouskem každé módní ikony a blogerky. Takže pokud nevíte, v jakých botách strávit přechod zimy do jara, s těmihle cool botkami rozhodně nešlápnete vedle.

Buďte za dámu i v zimě

Zima. Neforemné bundy, čepice, které nám zkazí účes, a rukavice, ve kterých nemůžeme ovládat naše smartphony. Myslíte, že se tomuto nedá vyhnout? No my jsme také byli na vážkách do doby, než jsme potkali tuto stylovou zákaznici v sofistikovaném bílém kabátu, která nás okamžitě zbavila ze zažitých představ zimních outfitů. Její elegantní look může být skvělou inspirací pro všechny, které šedé a černé kabáty už prostě nebaví.

Vytáhněte nestárnoucí conversky

Outfity těchto mladých slečen jsou jasným důkazem toho, že v jednoduchosti je síla. Jejich dlouhé rovné kabáty působí elegantním dojmem. Obzvláště se nám líbí ten zelený se zlatými knoflíky, který ozvláštnily na jedničku. Slečna se nebála vytáhnout ani nestárnoucí conversky, které známe spíše jako boty na jaro. Musíme říct, že v kombinaci s kabátem vypadají skvěle. Pokud se conversek nechcete vzdát ani v zimě, vsaďte na jejich koženou variantu, díky které budou vaše nohy v suchu i v kalužích či sněhu.

 

 

Klára
Mohlo by vás zajímat