Jaro je tu s ním i nové sluneční brýle. Jaké jsou IN?

22.3.2018

Abyste šla s dobou, nestačí mít jen oblečení podle posledních trendů. Je třeba se zaměřit i na doplňky. V těch tkví kouzlo perfektního outfitu. A jaký doplněk je na jaře ten nejdůležitější? Bezesporu sluneční brýle! I ty se totiž mohou stát klíčovým kouskem, který pozvedne váš look na zcela jiný level. Ten nejvyšší!


RETRO

Kočičí sluneční brýle jsou zpět v plné parádě! Nemusíte se bát, že to není typ brýlí, který vám zrovna sedne. Nosí se totiž dva základní designy. Tradiční z padesátých let, který je širší a sluší ostřejším rysům. A pak ty ultratenké připomínající osmdesátky, které sednou majitelkám rysů jemnějších. Mimo tyto dva základní se bude nosit spoustu dalších typů kočičích brýlí od těch nejvýstřednějších po mainstream, tudíž si určitě vybere každý. Celebrity se do nich zamilovaly a my bez váhání také!

Veškeré brýle na šedém pozadí, MANGO (patro +1).Tygří brýle, Prada OPTIQUE (patro +1). Černé brýle s kamínky, Miu miu OPTIQUE (patro +1).

VE STYLU BEATLES

Lenonky! Brýle, které jsou už po desítky let znamením stylu a elegance. Přesně ty, které nosíval John Lennon, jsou pro rok 2018 jedním z nejžahěvších trendů. Nejvíce sedí majitelkám oválného typu obličeje. Ovšem pokud jste si tenhle šedesátkový evergreen zamilovala, vězte, že ho můžete nosit, ať máte jakýkoliv tvar obličeje. Sluší totiž všem!

Lenonky s tmavými a zrcadlovými skly, Ray-ban OPTIQUE (patro +1). Lenonky s fialovými skly, H&M (patro -1, 0). 

BAREVNÉ OBROUČKY

Posledním důkazem, že se trendy stále vrací, jsou brýle s barevnými obrubami. Experimentování s barvami si následující sezonu můžete užít opravdu dosyta. Ať už se bude jednat o jednobarevné brýle či ty se vzory, nešlápnete vedle. Zkrátka se jen nesmíte bát trochu upustit uzdu fantazii a pořádně se odvázat. Tento rok totiž výrazné barevné kousky vítá s otevřenou náručí.

Červené brýle, H&M (patro -1, 0). Zelné brýle, Bvlgari, OPTIQUE (patro +1). Zelené žíhané brýle, Dolce&Gabbana, OPTIQUE (patro +1).  Béžové brýle, OPTIQUE (patro +1).

Zdroj fotografií: PR, Pinterest

 

Klára
Mohlo by vás zajímat