Nečekejte na léto, noste Bralette podprsenky už teď!

24.2.2017

 

Podprsenky už dávno nejsou ničím, co by se mělo skrývat. Právě naopak! Není žádným faux-pas nechat krajkovou bralette podprsenku vykukovat zpod trička. Právě tato kombinace se stala naprostým hitem léta. Pokud jste se do bralette podprsenek zamilovali stejně jako my, vězte, že se jich nemusíte vzdávat ani teď! Jdou totiž nastylovat i s trendy svetrem, košilí a nebo je lze vrstvit přes tričko. A my víme, jak na to!

I svetr může být sexy!

Stylové svetrové outfity níže, ve kterých hraje krajková podprsenka prim, jsou jasným důkazem toho, že byla vyrobena proto, aby se ukazovala. Ať už necháte krajku koukat z výstřihu či na zádech, rozhodně budete chic! Bonusem je, že tento módní trend, na rozdíl například od módní vlny oversized kabátů a triček, dozajista ocení i muži. Takže pokud se chystáte nějakého oslnit, s bralettem nešlápnete vedle. Pokud se krajek nechcete vzdát ani teď, kdy se pomalu blíží jaro, ale při představě toho, že máte pod svetrem jen podprsenku se klepete zimou, vsaďte na krajková body. Obrovský výběr stylových body, díky kterým vám nebude foukat na záda a stále budete stylová, najdete například v Intimissimi.

Body s krajkou, body na modelce a černý bralette, Intimissimi (patro +1).  Vínový, růžový a černý bralette ke krku, TOPSHOP (patro +1).

Zabodujte v transparentním topu

Máte doma spoustu krásných průhledných košil, krajkových topů, či bodýček, které nevíte, s čím sladit? Doplňte je bralettem! Díky němu si průhledné košile zachovají svůj šmrnc a vy budete vypadat naprosto neodolatelně. Bralette v tomto případě zaručeně poslouží lépe než černé tílko, které celý potenciál krajkových a transparetních topů zkazí. Můžete vsadit jak na krajkové podprsenky, tak na ty sportovnější, jako to udělala Kendall Jenner na fotce úplně vpravo. Ty najdete například v Calvin Klein.

Tmavě modrá podprsenka, Calvin Klein (patro 1). Podprsenka s květinami, TEZENIS (patro -1). Černá podprsenka s bílým nápisem, Calvin Klein (patro 1). Tričko s květinami, MANGO (patro 1). Průhledné tričko s tečkami, TOPSHOP (patro 1). Krajkové černé tričko, MANGO (patro 1).

Nebojte se vrstvení

Hitem sezony se stalo vrstvení. Vrstvit se ale nemusí jen tílka, jako to udělala blogerka na fotce vlevo, ale klidně i bralette podprsenky. Návrat vrstvení z devadesátek ceníme především proto, že tak můžeme nosit naše oblíbené tílka, slip dressy i brallety po celý rok. Díky bílému tričku pod nimi na nás totiž zima nemůže. Takže pokud se vám už po vašich letních topech stýská, vězte, že s vrstvením chybu rozhodně neuděláte. Důkazem jsou i naše Instagramy, které jen stěží proscrollujeme dolů, aniž bychom nenarazila na outfit, kde je tato módní vlna využita nenarazili.

Tričko, H&M (patro 0, -1). Bralette a kalhotky na modelce, Etam (patro -1). Černé braletty, H&M (patro 0, -1).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat