Trendy metalická móda – je čas zazářit!

4.9.2016

Móda letošního podzimu je odvážná a hravá. Zaměřila se především na zábavné materiály – trendy je samet, satén, džínovina a také lesklé metalické látky. Nosí se různé odstíny stříbrné, zlaté, růžové, ale i výrazné barevné tóny. Letos budete rozhodně vidět!

Základní pravidla

Myslete na to, že metalické látky postavu zvýrazňují. Jestliže máte pár kilo navíc, vsaďte raději na lesklé doplňky popřípadě na volné střihy. Dalším pravidlem je kombinace pouze jednoho odstínu metalízy. To znamená, že pokud nechcete vypadat jako disko koule z 80.let, noste pouze jeden metalický kousek například ve zlatém odstínu. A v neposlední řadě se nezapomeňte odvázat a s chutí experimentovat. Metalický trend vypadá skvěle na sportovních i elegantních outfitech.

metalic

A jakým kouskům metalíza sluší?

# Šaty

Metalické šaty jsou super volbou na divokou party i elegantní večírek. Budete v nich jednoznačně nepřehlédnutelná! Nezapomeňte, že lesklé šaty jsou samy o sobě dost výrazné, proto dbejte na střídmější zbytek outfitu. Jedině tak budete za módní hvězdu večera!

1 saty

Bronzové šaty, H&M (patro -1, 0). Stříbrné šaty, MANGO (patro +1). Modré a stříbrné šaty, TOPSHOP (patro +1).

# Bombery

Bomber bunda je letos jasným must have! Nosí se ve všech barvách, materiálech i střizích. Hlavním trendem jsou pop-artové a japonské nášivky a právě lesklé metalické materiály. Na začátek podzimu je bomber naprosto ideální. Je módní, zábavný a praktický!

2 bomber

Modrý bomber, MANGO (patro +1). Růžový bomber, H&M (patro -1, 0). Stříbrný bomber, MANGO (patro +1). Bomber s potisky, TOPSHOP (patro +1).

# Topy

Halenku, tričko nebo top v metalickém provedení si můžete obléct takřka kamkoliv. Záleží jen na vás, jak zbytek outfitu zkombinujete. Metalický top lze totiž nosit jako velmi výrazný kousek i model na běžné nošení. Nosí se nejen zlaté a stříbrné, ale i růžové, zelené a modré odstíny. Skvěle vypadají i takzvané crop topy (kratší topy) v kombinaci s vysokými džíny. A pokud se v celo-lesklém topu necítíte, vyzkoušejte cool trička se zlatými nápisy.

3. top

Zlaté tričko, H&M (patro -1, 0). Růžový top, Lindex (patro 0). Stříbrné triko a růžový crop top, MANGO (patro +1).

# Doplňky a boty

Nemusíte zářit od hlavy až k patě, stačí maličkost, která celý outfit projasní. Pokud si na metalické oblečení netroufáte, jsou lesklé doplňky tou ideální volbou. Letos jsou trendy hlavně originální batůžky a vedle nešlápnete ani se zářivými pásky, klasickými psaníčky či lesklou bižutérií.  Obujte si také trendy boty. Lesklé tenisky, kozačky, sandálky i  lodičky jsou jedním slovem božské. Díky zářivým botám prokoukne i jinak jednoduchý outfit a všem bude jasné, že vy módě rozhodně rozumíte. Nebojte se odvázat!

 

doplnky mensi

 

Shopper kabelkaMANGO (patro +1). Psaníčko, TOPSHOP (patro +1). Kotníkové boty, H&M (patro -1, 0). Náhrdelník, Lindex (patro 0). Kosmetická taštička, H&M (patro -1, 0). Lesklé tenisky a stříbrné polobotky, Deichmann (patro -2). Gumička, TOPSHOP (patro +1). Zlaté boty, MANGO (patro +1). Batoh, TOPSHOP (patro +1).

A JAK NOSÍ METALICKOU MÓDU CELEBRITY?

celebrioty

Selena Gomez, Kendall Jenner, Alexa Chung, Gigi Hadid

 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat