Jaro jako vyšité: Inspirujte se cool vyšívanými kousky celebrit

9.5.2017

Výšivky zažívají velký comeback, takže pokud nechcete zůstat pozadu, určitě byste si nějaký vyšívaný kousek měli pořídit. Podívali jsme se na to, jak nechaly outfity pomocí výšivek rozkvést světové módní ikony. Jejich looky jsou jasným důkazem toho, že výšivky jsou skvělým způsobem, jak rozzářit váš jarní look. Inspirujte se módními kombinacemi aktuálně nejlepší módní blogerky Chiary Ferragni, módní ikony Olivie Palermo nebo modelky Alexi Chung.

HRAVÉ ŠATY

Italská kráska Chiara Ferragni kraluje všem módním blogům ve světě. Měsíčně si jen díky svým postům vydělá 2 miliony korun, a tak není pochyb o tom, že se v módě vyzná, a vy s inspirací z jejích outfitů nemůžete šlápnout vedle. Chiara si oblíbila něžné výšivky na šatech, které najdete v PALLADIU hned v několika obchodech a variantách. Zda-li zvolíte něžné vílí, trendy džínové nebo sexy černé, to už necháme jen na vás.

Bílé a černé šaty, TOPSHOP (patro +1). Růžové šaty, MANGO (patro +1). Džínové a černé šaty, TOPSHOP (patro +1).

TRENDY BOMBERY

Olivia Palermo je módní ikonou současnosti. Do podvědomí se dostala díky reality show The city, která mapuje osobní i profesní život několika Newyorčanek. To, co ji ale opravdu proslavilo, je její osobitý styl. V průběhu Fashion Weeku se po ulicích procházela ve vyšívaném bomberu, který je jarním „must have“ kouskem všech milovnic módy. V PALLADIU najdete vyšívané bombery rozmanitých stylů i barev. Stačí si jen vybrat ten, který sedne právě vám.

Metalický a růžový bomber, TOPSHOP (patro +1). Černo-bílý bomber,  Tally Weijl (patro -1). Béžový kabátek, Marks & Spencer (patro 0, +1). Modrý bomber,  TOPSHOP (patro +1).

ŠIK KOŠILE

Milujete košile, ale už ty klasické vás tak trochu omrzely? Tak sáhněte po vzoru Alexi Chung, po té s výšivkami. Košile s romantickými výšivkami je ideálním outfitem jak do kanceláře, tak do města. Pokud chcete napodobit nedbale elegantní styl Alexi Chung, zajděte například do MANGA, kde na vás čeká obdobná bílá košile s květinovými vzorky. Nemusíte se bát výšivky v kombinaci s proužkovanou či modrou košilí, která na vás čeká v TOPSHOPU.

Bílá košile a pruhovaný top, MANGO (patro +1). Modrá košile, bílá košile s výšivky a bílá košile s ptáčky, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

 

Klára
Mohlo by vás zajímat