Šaty na denní nošení

31.8.2016

Ne všechny ženy rády nosí šaty. Kvůli pohodlí často sáhneme po kalhotách, mužské prvky jsou v šatníku zcela běžné, ale kdy jindy opravdu nosit sukně a šaty než-li v létě? Venku je krásně teplo, svítí sluníčko a počasí přímo vybízí k tomu si obléct lehké letní šaty, ať už krátké, v midi délce nebo ty maxi, které dokáží zakrýt nedokonalosti postavy. My pro vás máme několik inspirujících looků do města, jak se obléct, kombinovat barvy a hlavně si pamatujte, móda je hra a vy se ji nemáte důvod bát. Léto přeje barvám, takže se jich nebojte, klidně doplňte šaty o výraznější čelenku do vlasů či slamák.

6

8

Šaty – Promod (patro 0), květinová čelenka –  TOPSHOP (patro 1), kabelka – F&F (patro +1), boty – Office Shoes (patro -1)

Na výběr máte z tolika střihů, že si vybere opravdu každá. Nosí se ty opravdu úzké, které definují ženskou postavu, áčkové, které zdůrazní pás, volné, které jsou čím dál tím populárnější, šaty košilového střihu a populární jsou také mini délky. Pokud se bojíte krátkých délek, pak sáhněte po takových, které v sobě mají všité šortky. Volný střih šatů je nejen pohodlný, ale letos také maximálně trendy. Jako doplněk můžete použít šňůrku kolem krku, tzv. choker, který se letos stal doslova hitem mezi módními nadšenci.

2

4

Šaty – MANGO (patro +1), sluneční brýle – RESERVED (patro 0), sandále – H&M (patro -1, 0)

Na denní nošení jsou ideální šaty z lehkých materiálů, pro jistotu se vyhněte přehnanému zdobení, stranou by měly jít také nápisy a zvířecí motivy. Trendy jsou proužky, modro-bílá kombinace nikdy neomrzí, jednobarevné jsou klasika, nosí se bílá, modrá, červená i oranžová a sáhněte klidně po krajce, nosí se i decentní volánky a moderní je propínání. Pokud vám je po ránu ještě chladno, klidně si přes šaty oblečte denimovou bundu nebo nějaký blejzr.

7

3

Džínová bunda – Calvin Klein (patro +1), šaty – Promod (patro 0), kabelka – TOPSHOP (patro +1), boty – Office Shoes (patro -1)

Pokud se ptáte na doplňky, pak pro vás máme několik tipů. Nezapomeňte, že boty jsou důležité stejně jako kabelka. Na denní nošení obujte klidně nějaké bez podpatku, ideální budou sandálky, balerínky nebo plátěné kecky, trendy jsou také platformy, které jsou na chození přes den jako dělané. Výrazná barva bot či kabelky je v létě nezbytností, hezky zvýrazní a rozzáří celý outfit.

5

1

Šaty – RESERVED (patro 0), kabelka – F&F (patro +1), sluneční brýle – Marks & Spencer (patro 0, +1), boty – Office Shoes (patro -1)

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat