Get The Look: Kate Middleton

21.9.2020

Vévodkyně z Cambridge, Kate, je za každé situace elegantní a perfektně upravená. Je to jasné, musí dodržovat královskou etiketu, a tak si nemůže dovolit žádný přešlap. Ale i tak dokázala vnést do protokolem striktně daných pravidel odívání až dívčí hravost. Její mladistvé kouzlo tkví v jejím typickém úsměvu, bez kterého si ji snad už ani neumíme představit, a ve hře s volánky a řasením. Je pravda, že to jsou komplikované prvky a postavy s plnějšími tvary by je měly volit velmi opatrně, aby spíše neublížily, ale vzhledem k tomu, že vévodkyně Kate má téměř až chlapeckou postavu, může si hrát s volány i řasením téměř neomezeně.


Fuchsiový kostým

Kostýmek, jenž se skládá z vypasovaného živůtku, který v pase přechází do sámků a na nějž navazuje nabíraná sukně, dává vyniknout velmi štíhlému pasu, a naopak přidává na objemu bokům, čímž Kate pomáhají vytvořit opticky ženštější postavu. Výraznou barvu doplnila už jen černými doplňky a punčochami. Pokud vám takové barvy připadají příliš odvážné, zvolte černou nebo šedou klasiku.

Svetr, GERRY WEBER (patro +1); modrá košile, ESPRIT (patro +1);  pullover, Orsay (patro 0); sukně, Lindex (patro 0); sukně, Orsay (patro 0); prsten, Klenoty Aurum (patro 0); lodičky, CCC (patro –2); halenka, Lindex (patro 0).


Košilové šaty

Nejen Kate si oblíbila košilové šaty, ale jejich fanynkou je i její švagrová Meghan. Mohli jsme je vidět také u první dámy USA Melanie, a dokonce si je oblíbila i slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. A je jasné proč. Klasická košile totiž také sluší každému. Dámy se subtilnější postavou mohou volit košilové šaty pestrých vzorů a mít je zapnuté až ke krku, ženy ženštějších tvarů si pak mohou hrát s různými valéry a nechat rozhalenku. I s páskem si můžete hrát. Přes přísně stažený po uvolněný až po jeho úplné vynechání.

 

Šaty, Lindex (patro 0); kabát, Marks & Spencer (patro 0, +1);  džínové šaty, ESPRIT (patro +1); modré šaty, Marks & Spencer (patro 0, +1); vzorovaná košile,ESPRIT (patro +1); šaty, MOHITO (patro +1); kabelka, Armani Exchenge (patro +1); prsten; ALO diamonds (patro +1).


Bílá klasika

Pokud chcete na nějaké akci zazářit, zvolte bílou. Kate ke svému tónu pleti nevolí sněhobílou, ale takzvanou overwhite – bílou s nepatrným nádechem béžové. Působí na ní velmi elegantně. Zajímavým prvkem jsou pak černé knoflíky ve dvou řadách, které opticky tvarují její postavu. Skvělým doplňkem jsou klasické lodičky, které můžete zvolit v barvě šedé, jež celý model osvěží. Milovnicím světlých barev zima moc nepřeje. Přesto se dá v obchodech najít řada módních kousků v krémových, nebo béžových odstínech.

Šaty, Lindex (patro 0); vanilkový kabát, ESPRIT (patro +1); halenka, H&M (patro –1, 0); náhrdelník, Swarovski (patro 0);  kalhoty, GERRY WEBER (patro +1); košile, Lindex (patro 0); boty, TOSCA BLU (patro –1); kabelka, C&A (patro –1, 0).


Sladěni s rodinou

Kate se prý snaží svým dětem dopřávat co nejnormálnější dětství, a tak je zbytečně nevystavuje médiím na odiv. Když už je ale na veřejnosti s celou rodinou, jsou i děti jak ze škatulky a většinou nenápadně stylově i barevně sladěné s ní i Williamem. Pokud máte doma malé školáky, inspirujte se preppy stylem malých princátek. Charlotte neuvidíte jinak, než v šatičkách a kluky zase v košili nebo polo triku zastrčených do klasických kalhotách chinos. V chladných dnech oblékají parku s kapucí, nebo dobře střižené vlněné kabátky.

Kabát, RESERVED (patro 0); modrá souprava, BRUMS (patro +1); chlapecké boty, GEOX (patro +1); přívěsek, PANDORA (patro 0); košile, H&M (patro –1, 0); dívčí šaty, Marks & Spencer (patro 0, +1); zimní boty, GEOX (patro +1); svetřík, Marks & Spencer (patro 0, +1).


Foto: Getty Images a archiv značek PALLADIA

Karolína
Mohlo by vás zajímat