Trendy bundy na jaro, ve kterých ráno a večer nezmrznete!

15.3.2019

Také s příchodem prvních jarních paprsků zandaváte černé kabáty a péřové bundy hluboko do skříně? Pak je právě teď ten správný čas nakoupit nové svršky na novou sezónu. Nedejte se ale zmást opojným voláním jara. Hlavně po ránu mohou kotníky ještě pořádně zábst. Výběr kabátu a bundy proto není radno podceňovat.


BRITSKÁ ELEGANCE

Trenčkot je nestárnoucím kouskem, který by měla mít ve svém šatníku snad každá. Ať už jste zastánkyní béžové klasiky nebo se nebráníte experimentům, letos si rozhodně přijdete na své! Plášť je praktickou módní investicí, která vás během jarních změn počasí nikdy nezklame. Velký výběr naleznete například v MANGO (patro +1) nebo H&M (patro –1, 0), kde se v letošních kolekcích nebáli nevšedních materiálů i výrazných barev.

Zelený kabátek, MANGO (patro +1). Béžový trenčkot, Levi´s (patro –1). Červený a semišový kabát, H&M (patro –1, 0).

TAK TROCHU JINÁ DŽÍNOVÁ BUNDA

Že už je džínová bunda nuda? Jarní kolekce jasně dokazují, že tomu bude právě naopak. Kromě klasiky bude k vidění i spousta originálních džínových kousků. Na své si přijdete v Levi´s (patro –1), kde najdete zkrácené střihy i nevšední kombinace materiálů. Pokud dáváte přednost elegantnějším outfitům, určitě zajděte do RESERVED (patro 0), kde vás denimovými kousky provedou od jara až do léta.

Džínové bundy s kapucí, Levi´s (patro –1). Manšestrová bunda, MANGO (patro +1). Džínový kabátek, RESERVED (patro 0).

ORIGINÁLNÍ A SVÁ 

Dost bylo šedé a černé, jaro si žádá pestrou vzpruhu! Sáhněte po výrazném modelu, který se pro následující sezónu stane vašim signifikantním společníkem. Nosí se výrazné vzory, retro střihy a syté i pastelové odstíny. Je jen na vás, jaký svršek zvýrazní váš osobitý styl, a do jak crazy kombinování se vrhnete. Tak vzhůru do toho!

Růžový kabát, H&M (patro –1, 0). Vzorovaná bunda, Levi´s (patro –1). Kostkovaný kabátek, ESPRIT (patro +1). Prošívaná bunda, Lindex (patro 0).

Foto: Shutterstock, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat