Barevné kožešiny ovládly Instagram – kupte si je také!

26.12.2017

Chlupatá móda ovládla sociální sítě. Blogerky, modelky a influencerky se do umělých kožešin jednoduše zamilovaly. Vůbec se toho nebojí a kožešiny nakupují ve všech barvách i délkách. Pokud jste si tento trend zamilovaly stejně jako ony, máme pro vás skvělou zprávu od 27. 12. startují v PALLADIU zimní výprodeje. Tak si přijďte ulovit tu svou!

BAREVNÁ DIVOČINA PO VZORU CHIARRY FERRAGNI

Chiara Ferragni dobývá se svým blogem The blonde salad svět. Nejen její obrovská fanouškovská základna na sociálních sítích, která čítá 1,1 milionu followerů, ale třeba i to, že ji  časopis Forbes pravidelně řadí mezi nejvlivnější osoby ve věku pod 30 let na celém světě, jasně dokazují, že Chiara ví, jak na to. Tudíž je jasné, že s inspirací jejími looky nemůžete šlápnout vedle. Blonďatá Italka vsadila na umělé kožešiny všech možných barev a výsledek opravdu stojí za to. Rozhodně se tedy nebojte experimentovat a ozvláštněte po jejím vzoru svůj zimní look crazy barevnou kožešinu i vy. 

 

Růžový kabát, TOPSHOP (patro +1). Světle modrý, červený a světle fialový kabát, H&M (patro -1, 0). Zelený kabát, MANGO (patro +1). 

PUDROVÁ BOHYNĚ

Žhavým trendem není jen nude líčení, ale také nude barva. Pokud jsou na vás křiklavé umělé kožešiny příliš extravagantní, bodujte v těch pudrových. Nejsou o nic méně IN! Jedna zahřívá i nejúspěšnější švédskou blogerku Kenzu. Pevnou pozici mezi aktuálními trendy si vydobyly ale i kožené bundy s kožešinovým lemem. Tu si oblíbil andílek Victoria’s Secret Elsa Hosk. Jedna taková na vás čeká například v TOPSHOPU.

 

Nude krátký chlupatý kabát, TOPSHOP (patro +1). Růžový delší kabát, MANGO (patro +1).  Kožená bunda s kožešinou, TOPSHOP (patro +1). 

ZAMILUJTE SI CHLUPATÉ DOPLŇKY 

Pokud jsou na vás chlupaté kabáty moc, investujte do kožešinových doplňků. Velmi efektně vypadá čepice, čelenka i rukavice. V kurzu jsou ale i chlupaté batohy či kabelky. A znáte snad něco lepšího než se zachumlat do huňaté chlupaté šály? I jediný kousek z tohoto trendy materiálu dokáže snadno oživit jinak fádní outfit. Nejen proto dáváme kožešinovým doplňkům zelenou.

 

Béžová chlupatá šála, MAX&Co. (patro +1). Fialový batoh, MANGO (patro +1). Leopardí čepice, TOPSHOP (patro +1). Šedá kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Čelenka a rukavice, TOPSHOP (patro +1). 

Klára
Mohlo by vás zajímat