Nech se nakopnout cvičícími celebritami!

15.2.2017

 

Máte problém s dodržením předsevzetí být zdravá a fit? Pak vás cvičící celebrity rozhodně nakopnou! Mít vysportovanou postavu je nový trend, který konečně nahradil nezdravou hubenost. Proto i modelky, které dřív hladověly, dnes dodržují zdravou stravu a dávají si pořádně do těla. Makat ale můžete i vy. Stačí se inspirovat Instagramem celebrit, pořídit si nový sportovní outfit a vrhnout se s chutí do toho!

Top fitness aplikace, které vás nakopnou:


1. 8 Minutes Abs Workout 

Pokud nemáte čas chodit do posilovny a chcete mít trénink hotový raz dva, pak si tuhle jednoduchou aplikaci určitě oblíbíte! Cvičením vás provede váš vlastní domácí trenér a navíc je stahování zcela zdarma. K dispozici je na: App Store nebo Google Play Store.

2. Nike+ Run Club

V aplikaci si můžete vybrat cvičící nebo běžecký plán, který se pak dynamicky přizpůsobí vašim výkonům. Oblíbenou vychytávku stáhnete zdarma a je vhodná jak pro profesionální sportovce, tak odhodlané začátečníky. Stahujte na: App Store nebo Google Play Store.

3. Daily Yoga
Populární jógová aplikace obsahuje desítky lekcí, které trvají od pěti do pětačtyřiceti minut. Navíc máte možnost složit si i vlastní jógovou hodinu z vašich oblíbených prvků. A pokud si s výběrem nevíte rady, stačí do aplikace zadat věk, hmotnost, obtížnost a cíl cvičení a vhodný program se vám sám nabídne. Stahujte na: App Store nebo Google Play Store.
4. Yoga & Pilates with Kristin McGee
Cvičení podle populární americké trenérky si oblíbily dokonce i celebrity. Nejspíš hlavně proto, že v krátkých desetiminutových videích procvičíte všechny problémové partie. Bohužel zdarma jsou jen některé lekce, za ostatní zaplatíte kolem čtyř dolarů. Stahujte na: App Store nebo Google Play Store.

I hvězdy si umějí dát pořádně do těla

# Andílci bez make-upu

Postavy modelek značky spodního prádla Victoria´s Secret jsou prostě perfektní. Místo diet se pustily do náročných tréninků a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Rozhodně to nejsou žádné fifleny, na sociálních sítích se totiž pravidelně předvádějí zpocené a zcela bez líčidel.

# Hrdá Demi

Zpěvačka se svou váhou vždy dost bojovala. Prošla si poruchou příjmu potravy a trvalo jí dlouho, než své tělo přijala takové, jaké je. Díky cvičení  našla novou dávku sebevědomí a má se konečně ráda!

# Sexy duo

Hvězdná dvojice modelek Victoria´s Secret vás zaručeně zvedne z gauče. Josephine Skriver a Jasmine Tookes totiž moc dobře vědí, že ve dvou se to lépe táhne. Většinu času proto cvičí jedině společně a navzájem se pořádně motivují. Založily si dokonce vlastní účet na Instagramu pod názvem @Joja, kde najdete kromě fotek i spoustu inspirujících videí.

# Vysportované herečky

I herečky vědí že být fit se vyplatí! Kate Hudson nedá dopustit na domácí tréninky a Vanessa Hudgens a Shay Mitchell zase sází na profi posilovnu. Pokud se doma k pořádnému výkonu nedokopete, pak je návštěva posilovny JATOMI FITNESS (patro +2), tou ideální volbou. Určitě se nebojte požádat vyškolené trenéry o radu. Správné provádění cviků je totiž klíčem k úspěchu!

Energizující outfit nejen do posilky

Sportovní outfit plný barev vás náležitě nakopne! Navíc se bude skvěle vyjímat na fotkách na Instagramu –  a o to tu přece jde, ne ;-)? Nezapomeňte ještě přidat několik trefných hashtagů jako: #fitgirl #motivation #fit #gym #workout #healthy a noví followers se jen pohrnou.

Legíny Nike, SPORTISIMO (patro -2). Sportovní podprsenka Adidas, SPORTISIMO (patro -2). Tenisky Reebok, A3 SPORT (patro -1). Činka Keller, SPORTISIMO (patro -2). Tílko, MANGO (patro 1).

A co si dát po tréninku?

Po pořádném tréninku je potřeba dodat tělu nezbytnou energii. Vsaďte proto na fresh džusy, banány nebo proteinovou tyčinku. Záleží vždy na tom, jak náročný trénink máte za sebou.

Čerstvý džus,  UGOVA ČERSTVÁ ŠŤÁVA  (patro -2). Energetická tyčinka, dm drogerie markt (patro -2). Banány, Albert (patro -2). Čerstvý džus, Fruitisimo (patro +2). 

 

 

Foto: Instagram, Srecepty.cz, Pinterest.com, archivy firem

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat