Trend letošního léta – odhalená ramena

10.7.2016

 

Jemně odhalená ramena jsou sexy a něžné zároveň. V kombinaci s letním opálením budou vzdušné modely pastvou pro oko. Nosí se nejen ramena odhalující  topy, ale i šaty a overaly. Tento trend sluší všem ženám, a proto ho neváhejte vyzkoušet i vy. Doba romantických volánků je tu!

Jak odhalená ramena nosit?

  • Správný typ

Na výběr máte modely, které ramena buď zcela odhalují a drží jen díky pevné gumičce nebo kousky s tenkými ramínky a spadlými rukávky.

topiky

 

Modrý top, TOPSHOP (patro +1). Žlutý top, H&M (patro -1, 0).

 

  • Výběr prádla

Pokud máte větší poprsí, noste klasickou pevnou podprsenku, pak volte raději modely s ramínky a spadlými rukávky. Jestliže jsou vaše košíčky menší, můžete si dovolit podprsenky bez ramínek nebo silikonové nálepky.

bras

Silikonové nálepky, Etam (patro -1). Vyztužená podprsenka, Lindex (patro 0). Podprsenka bez ramínek, H&M (patro -1, 0).

  • Trendy

IN jsou výrazné pastelové barvy, džínovina, bílá krajka i něžné kytičky. Fantazii se meze nekladou.

foto

 A JAKÉ MODELY JSOU LETOS V KURZU?

Topy a tuniky

Bez topů s volánkem a odhalenými rameny se letos prostě neobejdete! Skvěle vypadá bílá klasika, exotické vzory nebo výrazné barvy. Nosí se jak dlouhé tak krátké rukávy. Navíc si budete ve vzdušném vršku připadat jako na letním hudebním festivalu.


topy

 

Žlutý top, F&F (patro +1). Světle modrý top, MANGO (patro +1). Tmavě modrý top, H&M (patro -1, 0). Meruňkový top, Lindex (patro 0).

Overaly

Vzdušný barevný overal s odhalenými rameny je ideální volbou na divokou letní party. Nosí se overaly jak dlouhé, tak krátké. Vedle nešlápnete se stylem hippies, proužky ani pestrobarevnou divočinou.

overalky 1

Květovaný overal, MANGO (patro +1). Modrý overal se vzory, H&M (patro -1, 0). Džínový ovreal, Orsay (patro 0).  Dlouhý overal, H&M (patro -1, 0).

Šaty

Léto a šaty k sobě neodmyslitelně patří. Šik budete jak v krátkých mini, tak v trendy maxi délce. Kromě ověřené kytičkové klasiky se nosí i batika a všechny odstíny modré.

saty na ramena

Červeno bílé šaty, Lindex (patro 0). Modré šaty, H&M (patro -1, 0). Květované šaty, F&F (patro +1). Žluté šaty, TOPSHOP (patro +1)

 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
4.12.2014
Od Petera
14.8.2015
Od Petera