Červenec by PALLADIUM

1.7.2016

Prázdniny se již tradičně nesou v příjemném duchu cestování, dovolených a výletů. Všichni se fotí a sdílí své fotky s přáteli. Proč si nezpříjemnit ještě více a nedopřát si dokonalou tečku za létem? Stačí se přidat do naší soutěže PALLADIUM cestuje a třeba právě vy získáte jednu z báječných cen.

PALLADIUM taska cestuje_velky banner

Jak na to?
Jednoduše! Nakoupíte v PALLADIU v hodnotě alespoň 500 Kč, předložíte účtenku na Infokiosku (patro 0) a dostanete spolu s letáčkem o soutěži naši tašku (účtenky ze všech restaurací a obchodů v PALLADIU je možné sčítat v rámci jednoho dne).

Pak už jen stačí stát se stát followerem Intagramu PALLADIA, vyfotit se s naší taškou na co možná nejoriginálnější fotografii na vašich cestách a výletech a sdílet ji na Instagramu s hastagem #palladiumpraha #palladiumtaska.

Snímek obrazovky 2016-08-18 v 17.27.40

Na co se můžete těšit?
V 5 kolech vybere naše porota vždy 10 nejoriginálnějších fotografií. Ve finálovém kole (1. 9. – 7. 9. 2016) se pak utká 50 neúspěšnějších fotografií, které se můžou těšit na výhry jako je PALLADIUM dárkový poukaz na nákup v hodnotě 10 000 Kč, iPad Air 2, Bose reproduktor, poukaz v hodnotě 6 000 Kč v TOPSHOP TOPMAN a spoustu dalších báječných cen!

Podrobnější informace o soutěži se dozvíte na speciální soutěžní microsite.

Peter
Mohlo by vás zajímat