Maxi šaty, které letos musíte mít!

15.7.2016

 

Maxi šaty jsou bezesporu nutná součást vaší letní garderoby. Ať již ty romantické s květy, plisované a nebo rockerské, se všemi letos zabodujete! Líbí se vám na celebritách, ale nevíte, s čím je sladit, nebo kde pořídit ty správné? Tak to jste na správném místě! Prošmejdili jsme PALLADIUM křížem krážem a vybrali pro vás trendy maxi šaty všeho druhu. Prvotřídní inspirace od celebrit a tipy na obchody, kde na vás maxi šaty čekají, naleznete v článku níže.

Maxi šaty s květovaným vzorem

Na tento typ maxi šatů vsadila i herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens. Jsou totiž ideální jak na večerní procházky na pláži, tak na horké letní dny ve městě. Maxi šaty jsou totiž vzdušné a tak představují ideální alternativu, ve které budete stoprocentně IN a zároveň se můžete cítit naprosto uvolněná. Krátkým šatům, ve kterých si musíme neustále kontrolovat, zdali nám něco někde nekouká, už totiž dávno odzvonilo. Pokud vás něžný outfit Vanessy, doplněný romantickým drdolem s copánkem, oslovil tak, jako nás, neváhejte vyrazit do PALLADIA a ulovit si tam svoje květované krásky. Věřte, že tam o ně není nouze!

vanessss

mango,markstopshop3

 

Černé šaty s květy, MANGO (patro +1). Červené, Marks&Spencer (patro 0, +1). Troje maxi šaty vpravo, TOPSHOP (patro +1). 

Romantické šifonové

Další alternativou, ve které se snoubí pohodlí a styl, jsou jednobarevné elegantní maxi šaty. Skvělou ukázkou jak na ně, jsou outfity modelek Behati Prinsloo a Mirandy Kerr. Obě krásky zvolily mint odstín splývavých šatů, který na vás čeká například v TOPSHOPU. Další nespornou výhodou maxi šatů je jednoduchost přípravy outfitu, který dotvářejí. Stačí si k nim obléknout bundičku a sandálky a cool outfit je na světě. Takže pokud ráno nemáte času nazbyt, ale přesto se odmítáte vzdát stylového looku, maxi šaty jsou pro vás ideální volbou. 

jj

FotorCreated

Modré maxi šaty, TOPSHOP (patro +1). Šedé maxi šaty, RESERVED (patro 0). Mint maxi šaty, TOPSHOP (patro +1). 

Ve znamení rocku

Šaty nemusí být nutně jen elegantní záležitostí, čehož jsou důkazem outfity blogerky Kayture a modelky Behati Prisloo. Ty dodaly neotřelými doplňky a koženou bundou maxi šatům rockerský punc a my jim za to dáváme palec nahoru. Pokud nejste zrovna na dívčí elegantní módu, ale maxi šaty jste si naprosto zamilovala,  rozhodně se nebojte sportovnějších kombinací. 

  
sksd3topshopHM1

 

První troje maxi šaty, TOPSHOP  (patro +1). Černé maxi šaty vpravo, H&M  (patro -1, 0).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
23.6.2013
Od Adéla